foto

Silke Matthias

  • nar. 21.2.1980 (38 let)
    Berlín, Berlin, Východní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Götter in Weiß (TV film)
Inga Lindström: Dům u jezera (TV film)
2014 Spreewaldkrimi - Mörderische Hitze (TV film)
2011 Hlasy z minulosti (TV film)
2008 Der Amokläufer - Aus Spiel wird Ernst (TV film)
Místo činu: Stuttgart - Na hranici zákona (TV film)
Čtyři do páru (TV film)
2007 Doppelter Einsatz - Rumpelstilzchen (TV film)
Leroy
Meer is nich
Reife Leistung! (TV film)
2006 Probuzení Šípkové Růženky (TV film)
Stará láska nerezaví (TV film)
Vrány útočí (TV film)
2005 Liebe nach dem Tod (TV film)
Pro každý případ, mami (TV film)
Scraper (studentský film)
2002 Nicht ohne deine Liebe (TV film)
2000 Glut unter der Asche Die Botschaften des Hiob - Ratlos im Leid (TV film)
1998 Straßen von Berlin - CQ 371, Die (TV film)
Tatort - Berliner Weiße (TV film)
Tatort - Der zweite Mann (TV film)
1997 Doppelter Einsatz - Julias Baby (TV film)
Tatort - Schlüssel zum Mord (TV film)
1995 Polizeiruf 110 - 7 Tage Freiheit (TV film)
1993 Inge, April und Mai (TV film)
1992 Besucher, Der
1990 Kleine Herr Friedemann, Der (TV film)
Polizeiruf 110 - Warum ich... (TV film)
1989 Große Liebe gesucht
1988 Der Staatsanwalt hat das Wort - Zerschlagene Liebe (TV film)
1987 Erste Reihe, Die (TV film)
1985 Polizeiruf 110 - Verführung (TV film)
1983 Mann und sein Name, Der (TV film)
1982 Vom Regen in die Traufe (TV film)

TV seriály

2015 In aller Freundschaft - Die jungen Ärzte (TV seriál)
2014 Ein Fall von Liebe (TV seriál)
2013 SOKO: Der Prozess (TV seriál)
2012 Letzte Spur Berlin (TV seriál)
2010 Jezero Weissensee (TV seriál)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
2005 Julie, cesta ke štěstí (TV seriál)
Kanzleramt (TV seriál)
2004 Fox a partneři (TV seriál)
Meine schönsten Jahre (TV seriál)
Rodina doktora Kleista (TV seriál)
SOKO Wismar (TV seriál)
2003 Einmal Bulle, immer Bulle (TV seriál)
2002 Edel a Starcková (TV seriál)
Um Himmels willen (TV seriál)
2001 40. okrsek (TV seriál)
Ahoj, Robbie! (TV seriál)
Die Anstalt - Zurück ins Leben (TV seriál)
1998 Helicops (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Poslední svědek (TV seriál)
1997 Hinter Gittern - Der Frauenknast (TV seriál)
Létající doktoři (TV seriál)
Mama ist unmöglich (TV seriál)
Sprechstunde bei Dr. Frankenstein (TV seriál)
1996 Kobra 11 (TV seriál)
Stařec a chlapec (S01E06)
Wolkenstein (TV seriál)
1995 Kanzlei Bürger (TV seriál)
Stefanie (TV seriál)
Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Dvojí nasazení (TV seriál)
Frauenarzt Dr. Markus Merthin (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1993 Geheim - oder was?! (TV seriál)
1992 Unser Lehrer Doktor Specht (TV seriál)
Wolffův revír (TV seriál)
1989 Die gläserne Fackel (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
Liebling Kreuzberg (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1965 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace