foto

Silke Matthias

  • nar. 21.2.1980 (40 let)
    Berlín, Berlin, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Götter in Weiß (TV film)
Inga Lindström: Dům u jezera (TV film)
2014 Spreewaldkrimi - Mörderische Hitze (TV film)
2011 Hlasy z minulosti (TV film)
2008 Der Amokläufer - Aus Spiel wird Ernst (TV film)
Místo činu: Stuttgart - Na hranici zákona (TV film)
Čtyři do páru (TV film)
2007 Doppelter Einsatz - Rumpelstilzchen (TV film)
Leroy
Meer is nich
Reife Leistung! (TV film)
2006 Probuzení Šípkové Růženky (TV film)
Stará láska nerezaví (TV film)
Vrány útočí (TV film)
2005 Liebe nach dem Tod (TV film)
Pro každý případ, mami (TV film)
Scraper (studentský film)
2002 Nicht ohne deine Liebe (TV film)
2000 Glut unter der Asche Die Botschaften des Hiob - Ratlos im Leid (TV film)
1998 Tatort - Berliner Weiße (TV film)
Tatort - Der zweite Mann (TV film)
1997 Doppelter Einsatz - Julias Baby (TV film)
Tatort - Schlüssel zum Mord (TV film)
1995 Polizeiruf 110 - 7 Tage Freiheit (TV film)
1993 Inge, April und Mai (TV film)
1992 Besucher, Der
1990 Kleine Herr Friedemann, Der (TV film)
Polizeiruf 110 - Warum ich... (TV film)
1989 Große Liebe gesucht
1987 Erste Reihe, Die (TV film)
1985 Polizeiruf 110 - Verführung (TV film)
1983 Mann und sein Name, Der (TV film)
1982 Vom Regen in die Traufe (TV film)

TV seriály

2020 SOKO Wismar (TV seriál)
Breifrei statt Bierschinken (S17E24)
Tödliche Höhe (S17E23)
Der Aussteiger (S17E22)
další epizody (12)
2019 SOKO Wismar (TV seriál)
Am falschen Ort (S17E12)
Tote Katze, toter Lehrer (S17E11)
Nomen est omen (S17E10)
další epizody (26)
2018 SOKO Wismar (TV seriál)
Selbstjustiz (S16E13)
Tödliche Spiele (S16E12)
Hafen der Ehe (S16E11)
další epizody (28)
2017 SOKO Wismar (TV seriál)
In Versuchung (S15E16)
Hühnergott (S15E15)
Eheversprechen (S15E13)
další epizody (27)
2016 SOKO Wismar (TV seriál)
Zusammen ist man weniger allein (S14E12)
Der Eisfürst (S14E11)
Strawberry Fields (S14E10)
další epizody (22)
2015 In aller Freundschaft - Die jungen Ärzte (TV seriál)
SOKO Wismar (TV seriál)
Feindliche Übernahme (S13E12)
Letzte Hoffnung Kloster (S13E11)
Unter Strom (S13E10)
další epizody (21)
2014 Ein Fall von Liebe (TV seriál)
SOKO Wismar (TV seriál)
Platzpatronen (S12E11)
Elvis (S12E10)
Tödliche Nebenwirkungen (S12E09)
další epizody (20)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Nervenkrieg (S17E34)
2013 SOKO: Der Prozess (TV seriál)
SOKO Wismar (TV seriál)
Über den Dächern von Wismar (S11E10)
Als der Fremde kam (S11E09)
Tod im Feld (S11E08)
další epizody (20)
2012 Letzte Spur Berlin (TV seriál)
SOKO Wismar (TV seriál)
Ohne Abschied (S10E09)
Schlechter Umgang (S10E08)
Volles Risiko (S10E05)
další epizody (9)
2011 SOKO Wismar (TV seriál)
Zurück in die Wirklichkeit (S09E09)
Neandertal ist überall (S09E04)
Auf eigene Faust (S09E01)
další epizody (5)
2010 Jezero Weissensee (TV seriál)
SOKO Wismar (TV seriál)
Eine kleine Sehnsucht (S08E10)
Schlechte Karten für Belinda (S08E09)
Hochwild (S08E06)
další epizody (5)
2009 SOKO Wismar (TV seriál)
Das Recht zu leben (S07E09)
Ein Wolf kommt selten allein (S07E04)
Drunter und drüber (S06E18)
další epizody (5)
2008 SOKO Wismar (TV seriál)
Der blonde Hans (S06E09)
Vier Frauen (S06E06)
Der Himmelsschreiber (S06E01)
další epizody (4)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
SOKO Wismar (TV seriál)
Nasser Tod (2) (S05E12)
Nasser Tod (1) (S05E11)
Nebenwirkungen (S04E16)
další epizody (4)
2006 Spreewaldkrimi (TV seriál)
2005 Fox a partneři (TV seriál)
Julie, cesta ke štěstí (TV seriál)
Kanzleramt (TV seriál)
2004 Meine schönsten Jahre (TV seriál)
Rodina doktora Kleista (TV seriál)
Verschüttet (S01E06)
2003 Einmal Bulle, immer Bulle (TV seriál)
2002 Edel a Starcková (TV seriál)
Um Himmels willen (TV seriál)
2001 40. okrsek (TV seriál)
Ahoj, Robbie! (TV seriál)
Die Anstalt - Zurück ins Leben (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Lieben heißt auch loslassen (S04E22)
1999 In aller Freundschaft (TV seriál)
Die Erpressung (S01E10)
1998 Helicops (TV seriál)
Poslední svědek (TV seriál)
Ulice Berlína (TV seriál)
CQ 371 (S03E05)
1997 Hinter Gittern - Der Frauenknast (TV seriál)
Létající doktoři (TV seriál)
Mama ist unmöglich (TV seriál)
Sprechstunde bei Dr. Frankenstein (TV seriál)
1996 Kobra 11 (TV seriál)
Stařec a chlapec (S01E06)
Wolkenstein (TV seriál)
1995 Kanzlei Bürger (TV seriál)
Stefanie (TV seriál)
Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Dvojí nasazení (TV seriál)
Frauenarzt Dr. Markus Merthin (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1993 Geheim - oder was?! (TV seriál)
1992 Unser Lehrer Doktor Specht (TV seriál)
Wolffův revír (TV seriál)
1989 Die gläserne Fackel (TV seriál)
1988 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
Zerschlagene Liebe (E120)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
Liebling Kreuzberg (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky