foto

Malcolm David Kelley

  • nar. 12.5.1992 (27 let)
    Bellflower, California, USA

Biografie

Malcolm David Kelley se narodil 12.května 1992 v Bellflower ve státu Kalifornie v USA. Na začátku života musel Malcolm David Kelley bojovat s těžkou nepřízní osudu, když byl dán po porodu k adopci a nová rodina se ho ujala až po třinácti měsících. O dva měsíce později si jeho nový rodiče adoptovali i budoucí sestru Sydney.

V showbusinessu se pohybuje od pěti let. Poprvé se objevil ve filmech v roce 2002 v ANTWONE FISHER nebo v roce 2004 v YOU GOT SERVED. Slavný je ale díky jedné z hlavních rolí v seriálu ZTRACENI, kde hrál Michaelova syna Walta, který pak unesli ti druzí a jeho otec ho musel zachránit tím, že ve zmatku zabil dva lidi a pustil vězně. Tím mu druzí syna vydali a oba z ostrova odjeli. Malcolm kvůli škole musel z Havaje odlétat a tím se pak vracel do seriálu jen v pár dalších epizodách. Objevil se například v seriálu MALCOLM V NESNÁZÍCH a v roce 2010 až 2011 v málo známém seriálu GIGANTIC. Teď chystá hrát ve filmu SHREDD.

Pokud Malcolm neudělá kariéru ve filmu, fotbale či basketbalu, tak určitě v politice, kde se překvapivě poslední dobou velice aktivně pohybuje.

lost815

Herecká filmografie

Filmy

2018 Glass Jaw
2017 Detroit
True to the Game
2011 Shredd (TV film)
2010 Lost - Epilogue: The New Man in Charge
Lost: The Final Journey (TV film)
2009 Comedy Whacked (TV film)
Mississippi Damned
The Kings of Appletown
2006 Lost: A Tale of Survival (TV film)
Lost: Reckoning (TV film)
2005 Jezdci z jižního Bronxu (TV film)
2004 Nakládačka
2002 Příběh Antwona Fishera

TV seriály

2017 Nesvá (TV seriál)
Hella Shook (S02E05)
Mrtvý bod (TV seriál)
Adoring Suspect (S03E06)
2015 Sběratelé kostí (TV seriál)
Vzkříšení v ostatcích (S11E05)
2010 Gigantic (TV seriál)
Ztraceni (TV seriál) - a.z.
Konec (S06E17) - a.z.
2009 Ztraceni (TV seriál)
Život a smrt Jeremy Benthama (S05E07)
2008 Ztraceni (TV seriál)
Není nad to být doma: 2. část (S04E13)
Seznamte se s Kevinem Johnsonem (S04E08)
2007 Ztraceni (TV seriál) - herec, a.z.
Za zrcadlem (S03E22)
Exposé (S03E14) - a.z.
2006 Jmenuju se Earl (TV seriál)
Earl Únoscem (S01E20)
Ztraceni (TV seriál)
Žij s námi, sám zemřeš (S02E23)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Nákaza (S07E12)
2005 Ztraceni (TV seriál)
Opuštěni (S02E06)
Muž vědy, muž víry (S02E01)
Exodus, část druhá (S01E24)
další epizody (14)
2004 Ztraceni (TV seriál)
Každý správný kovboj má problémy s tátou (S01E11)
Samotářka (S01E09)
Můra (S01E07)
další epizody (9)
2003 Eve (TV seriál)
2000 Girlfriends (TV seriál)
Malcolm v nesnázích (TV seriál)
1999 Soudkyně Amy (TV seriál)
1998 For Your Love (TV seriál)

Hudební videoklipy

2002 Snoop Dogg - From tha Chuuuch to da Palace (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2012 Katie (TV pořad)
2010 Scream Awards 2010 (TV pořad)
2005 X Factor, The (TV pořad)
1995 E! Živě z červeného koberce (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace