foto

Jaroslav Slánský

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Cesta za Vánoční hvězdou
2005 Otázka pohledu (TV film)
2001 Na cestě (studentský film)
1991 Obecná škola

TV seriály

2014 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Sprejeři (S04E11)
2011 Aféry (TV seriál)
2010 Cesty domů (TV seriál)
2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
2004 Redakce (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace