foto

Marian Collier

  • nar. 23.8.1931 (87 let)
    USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Proud času
2001 Memories from the Sweet Sue's
1998 Smrtonosná zbraň 4
1997 Spiknutí
1995 Nájemní vrazi
1993 Nebezpečné vyšetřování
1992 Smrtonosná zbraň 3
1990 Voices Within: The Lives of Truddi Chase (TV film)
1989 Smrtonosná zbraň 2
1982 Inside the Third Reich (TV film)
1976 Law and Order (TV film)
1975 Sarah T. - Portrait of a Teenage Alcoholic (TV film)
1974 Three the Hard Way
1973 Egan (TV film)
Incident on a Dark Street (TV film)
1971 Crosscurrent (TV film)
Lov
1970 Berlin Affair (TV film)
Clear and Present Danger, A (TV film)
Company of Killers (TV film)
1968 Nobody's Perfect
1967 Doctor, You've Got to Be Kidding!
Last Challenge, The
1961 Snídaně u Tiffanyho
1960 Bells Are Ringing
Pay or Die
1959 Ask Any Girl
It Started with a Kiss
Někdo to rád horké
Roadracers
1958 Darby's Rangers
1957 The Sad Sack
Young and Dangerous

TV seriály

2007 iCarly (TV seriál)
1977 Rafferty (TV seriál)
1976 Delvecchio (TV seriál)
1975 Kate McShane (TV seriál)
Welcome Back, Kotter (TV seriál)
1974 Lucas Tanner (TV seriál)
1973 Kriminální oddělení (TV seriál)
1972 Emergency! (TV seriál)
1969 Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
1967 Dragnet 1967 (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
1965 Convoy (TV seriál)
Gidget (TV seriál)
1964 My Living Doll (TV seriál)
1963 Mr. Novak (TV seriál)
The Farmer's Daughter (TV seriál)
The Lieutenant (TV seriál)
1962 I'm Dickens, He's Fenster (TV seriál)
McHale's Navy (TV seriál)
1961 87th Precinct (TV seriál)
Alcoa Premiere (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
Miami Undercover (TV seriál)
The Dick Van Dyke Show (TV seriál)
1960 Dan Raven (TV seriál)
The Brothers Brannagan (TV seriál)
1959 Laramie (TV seriál)
Markham (TV seriál)
1958 Man with a Camera (TV seriál)
Mike Hammer (TV seriál)
Peter Gunn (TV seriál)
Steve Canyon (TV seriál)
Wanted: Dead or Alive (TV seriál)
1957 Bachelor Father (TV seriál)
Leave It to Beaver (TV seriál)
Man Without a Gun (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Richard Diamond, Private Detective (TV seriál)
The Thin Man (TV seriál)
1956 State Trooper (TV seriál)
Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 The Millionaire (TV seriál)
1950 The George Burns and Gracie Allen Show (TV seriál)

Dokumentární

2017 Marilyn - Aukce jednoho života
2011 Cesta ke slávě Tonyho Curtise

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace