foto

Jorge Cervera Jr.

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Tongue Tied
2006 Panna z Juarezu
2005 How the Garcia Girls Spent Their Summer
2002 Správný ženský jsou do kulata
2001 Olla, La
2000 Řezník, kněz a prostitutka
1998 Restons groupés
1993 Hra naslepo (TV film)
Nesprávný muž (TV film)
Rio Diablo (TV film)
1992 Proces: Cena za vášeň (TV film)
1991 Hollister (TV film)
1990 Drug Wars: The Camarena Story (TV film)
1988 Můj život v Ibaře (TV film)
Neprůstřelný
1986 Crime Story (TV film)
Riskantní sázka
1985 Misfits of Science (TV film)
1983 Osamělý vlk McQuade
1982 Waltz Across Texas
1981 Pravdivé zpovědi
Shoot the Sun Down
1980 Black Marble, The
Cloud Dancer
Memory of Eva Ryker, The (TV film)
1979 Friendly Fire (TV film)
1978 Velká finta
1977 San Pedro Bums, The (TV film)
Tarantule (TV film)
1976 Quest, The (TV film)
Ta nejhledanější v Mexiku (TV film)
1975 Katherine (TV film)
Muž z bronzu
1974 Mark of Zorro, The (TV film)
1973 Six Million Dollar Man, The (TV film)
1972 Hammer

TV seriály

2003 Kingpin (TV seriál)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk jede do Mexika (S02E02)
1996 Každý den v akci (TV seriál)
1993 Walker, Texas Ranger (TV seriál)
1989 Pobřežní hlídka (TV seriál)
1987 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
1984 Airwolf (TV seriál)
Santa Barbara (TV seriál)
1983 Automan (TV seriál)
Cutter to Houston (TV seriál)
1982 T.J. Hooker (TV seriál)
1981 Nero Wolfe (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
1979 Stone (TV seriál)
Turnabout (TV seriál)
1977 Lou Grant (TV seriál)
The Hardy Boys/Nancy Drew Mysteries (TV seriál)
1976 How the West Was Won (TV seriál)
Quincy M.E. (TV seriál)
1975 Starsky a Hutch (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
1969 Bracken's World (TV seriál)
Medical Center (TV seriál)
1968 The Mod Squad (TV seriál)
1967 Mannix (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace