foto

Dave Atkins

  • nar. 11.10.1940
    Plymouth, Devon, Anglie, Velká Británie
  • zem. 23.4.2008 (67 let)
    Watford, Hertfordshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Last Seduction II, The
Plunkett & Macleane
1995 Drunk and Disorderly
1993 Hodina prasete
1991 London Kills Me
1989 Ball-Trap on the Cote Sauvage (TV film)
1987 Hellraiser
Nastražte uši
Personal Services
Sherlock Holmes: Znamení čtyř (TV film)
1986 Comrades
1985 Hitlerova SS: Portrét zla (TV film)
Mr. Love
Past Caring (TV film)
1982 Nemocnice Britannia
1978 Life Story of Baal, The
Odd Job, The

TV seriály

1996 Frontiers (TV seriál)
1994 Finney (TV seriál)
The Knock (TV seriál)
Wycliffe (TV seriál)
1993 The Detectives (TV seriál)
1992 Covington Cross (TV seriál)
Proces (E09)
1991 Gone to the Dogs (TV seriál)
1990 Jeeves and Wooster (TV seriál)
Spatz (TV seriál)
Upper Hand, The (TV seriál)
1989 Navždy zelená (TV seriál)
Press Gang (TV seriál)
1988 Hannay (TV seriál)
Hard Cases (TV seriál)
Les Girls (TV seriál)
London's Burning (TV seriál)
This Is David Lander (TV seriál)
1987 Rockliffe's Babies (TV seriál)
The New Statesman (TV seriál)
Truckers (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
Casualty (TV seriál)
Lovejoy (TV seriál)
Paradise Postponed (TV seriál)
1985 Screen Two (TV seriál)
1984 Big Deal (TV seriál)
Poldové (TV seriál)
1983 Auf Wiedersehen, Pet (TV seriál)
Dramarama (TV seriál)
1982 Muck and Brass (TV seriál)
Shine On Harvey Moon (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
Kenny Everett Television Show, The (TV seriál)
Little World of Don Camillo, The (TV seriál)
1980 Caleb Williams (TV seriál)
1979 Big Jim and the Figaro Club (TV seriál)
Minder (TV seriál)
1977 BBC2 Play of the Week (TV seriál)
Kůň v domě (TV seriál)
1975 Inspektor Regan (TV seriál)
1974 Happy Ever After (TV seriál)
1973 BBC2 Playhouse (TV seriál)
1972 Komisař Van der Valk (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace