foto

Howell Evans

  • nar. 3.3.1928
    Glamorgan, Wales, Velká Británie
  • zem. 9.9.2014 (86 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Mr. Nice
2002 Láska až za hrob
2001 Arthur's Dyke
1995 Angličan, který vylezl na kopec (a slezl z hory)
1991 Old Scores
1965 Agent Palmer: Případ Ipcress
1962 Jen dva mohou hrát
1961 Jubilee Concert (TV film)
1956 Behind the Headlines
1952 Down Among the Z Men

TV seriály

2012 Stella (TV seriál)
The Life and Adventures of Nick Nickleby (TV seriál)
2011 Sadie J (TV seriál)
2007 Benidorm (TV seriál)
2006 Young Dracula (TV seriál) - herec, a.z.
2004 Malá Velká Británie (TV seriál)
Epizoda 6 (S02E06)
2002 Příběh Tracy Beakerové (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
Moje rodina (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1997 Aquila (TV seriál)
1994 Lifeboat, The (TV seriál)
1992 Old Devils, The (TV seriál)
1990 Wales Playhouse (TV seriál)
1989 We Are Seven (TV seriál)
1988 The Play on One (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 Screen Two (TV seriál)
1984 Magnificent Evans, The (TV seriál)
Poldové (TV seriál)
1976 Open All Hours (TV seriál)
1975 How Green Was My Valley (TV seriál)
1972 The Regiment (TV seriál)
1971 Brett (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
Shine a Light (TV seriál)
1969 Parkin's Patch (TV seriál)
Softly Softly: Task Force (TV seriál)
1968 For Amusement Only (TV seriál)
1964 Cluff (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
1963 Festival (TV seriál)
1962 Compact (TV seriál)
Dr. Finlay's Casebook (TV seriál)
Hugh and I (TV seriál)
Suspense (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Coronation Street (TV seriál)
The World of Tim Frazer (TV seriál)
1958 Saturday Playhouse (TV seriál)

Dokumentární

1995 Heroes of Comedy (TV seriál) - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace