foto

Karel Vlach

  • nar. 8.10.1911
    Praha, Čechy, Rakousko-Uhersko
  • zem. 26.2.1986 (74 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1980 V hlavní roli Oldřich Nový
1974 Dobrodružstvo pri obžinkoch (divadelní záznam)
1964 Kdyby tisíc klarinetů
1963 Pražské blues
1960 Smyk
1950 V trestném území
1942 Velká přehrada
1940 Okénko do nebe

Dokumentární

2011 Příběhy slavných (TV seriál) - a.z.
Já nic, já muzikant (S12E06) - a.z.
1961 Lidé za kamerou

TV pořady

1997 Úsměvy (TV pořad)
1991 Album (TV pořad)
1985 Galasuperšou (TV pořad)
1984 Druhá návštěva v muzeu populární hudby (TV pořad)
Písničky známé a nejznámější s Orchestrem Karla Vlacha (TV pořad)
1981 Benefice orchestru Karla Vlacha (TV pořad)
1977 Silvestr na přání aneb Čí jsou hory Kavčí (TV pořad)
1973 Program orchestru Karla Vlacha (TV pořad)
1972 Melodie, které se vracejí... (TV pořad)
1971 My dva a čas (TV pořad)
1970 Televarieté (TV pořad)
1969 Grandsupertingltangl (TV pořad)
1964 Písničky na zítra (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace