foto

Suzie Davies

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2018 On Chesil Beach
2017 Úkryt v zoo
2016 Vlaštovky a Amazonky
2015 Cider with Rosie (TV film)
2014 Mr. Turner
2013 Vraždy na domácí frontě (TV film)
2012 Úprkem
2011 Sbohem Berlíne (TV film)
2008 Děti
Hospodská láska
2005 Cost of Living, The (TV film)
2004 Ten Minute Movie

TV seriály

2012 Eternal Law (TV seriál)
2011 Mad Dogs (TV seriál)
2010 Lip Service (TV seriál)
2007 Případy advokáta Kingdoma (TV seriál)

Dokumentární

2009 Hands Solo

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace