foto

Pierre Martot

  • nar. 6.4.1957 (62 let)
    Yvetot, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Monsieur Cauchemar
2011 Course contre la montre (TV film)
2001 Kolo Ghislaina Lamberta
Ligne 208
1999 Uprostřed lží
1998 Divokost v srdci
Une minute de silence
1997 Konec sázek
1996 Jaguár
Tykho Moon
Une mère en colère (TV film)
1993 Zrození lásky
1992 Betty
1991 Paní Bovaryová
1990 Il gèle en enfer
1988 Ženská záležitost

TV seriály

2004 Plus belle la vie (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
Episode 6 (S01E06)
další epizody (4)
1998 Marc Eliot (TV seriál)
Pédiatres, Les (TV seriál)
Julie Lescautová (TV seriál)
Rej masek (S07E02)
1997 Louis Page (TV seriál)
P.J. (TV seriál)
Vérité oblige (TV seriál)
1993 Náš učitel (TV seriál)
1992 Cordierovi, soudce a policajt (TV seriál)
Highlander (TV seriál)
1989 Navarro (TV seriál)
1976 Komisař Moulin (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky