foto

Jan Brichcín

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1997 Pokořitelé Tróje (TV film)

Dokumentární

2018 Palmovka (TV film)
2017 Nová krev (TV film)
2013 Obdarovaná (TV film)
Pragulic aneb nejsme v jednom pytli (TV film)
Světlo porozumění (TV film)
2009 Pouť k Palladiu (TV film)
2008 Mistr Jan Hus (TV film)
2001 Jdu, nevím kam, ale těším se (TV film)

TV pořady

2020 Galavečer GRAND festival smíchu (TV pořad)
2019 Galavečer GRAND festivalu smíchu 2019 (TV pořad)
2018 Galavečer GRAND Festivalu smíchu (TV pořad)
Studentský maraton 2018 (TV pořad)
2017 Galavečer GRAND Festivalu smíchu (TV pořad)
Studentský maraton 2017 (TV pořad)
2016 Galavečer GRAND Festivalu smíchu (TV pořad)
Rok regionálních divadel (TV pořad)
Východočeské divadlo Pardubice (E13)
2015 Galavečer GRAND Festivalu smíchu (TV pořad)
Studentský maraton 2015 (TV pořad)
2014 Galavečer GRAND Festivalu smíchu (TV pořad)
Novoroční ekumenická duchovní slavnost (TV pořad)
2012 Grandfestival smíchu (TV pořad)
2007 Světci a svědci (TV pořad)
2002 Divadlo žije! (TV pořad)
Křesťanský magazín (TV pořad)
1999 Noc s Andělem (TV pořad)

Divadelní záznam

2020 Homo Faber (divadelní záznam)
Kytice (divadelní záznam)
2019 Liduschka (Baarová) (divadelní záznam)
Losers Cirque Company: Kolaps (divadelní záznam)
2018 Její pastorkyňa (divadelní záznam)
Pes baskervillský (divadelní záznam)
Radim Vizváry: Sólo (divadelní záznam)
2017 Bratři Karamazovi (divadelní záznam)
Hašler... (divadelní záznam)
Jednotka intenzivní lásky (divadelní záznam)
2016 Baťa Tomáš, živý (divadelní záznam)
Hej, Mistře! (divadelní záznam)
2015 Mrtvé duše (divadelní záznam)
Podivné odpoledne dr. Zvonka Burkeho (divadelní záznam)
2013 Kouzlo 4D (divadelní záznam)
2012 Dámský krejčí (divadelní záznam)
Na útěku (divadelní záznam)
2011 Léda (divadelní záznam)
Marie Stuartovna (divadelní záznam)
Oidipus Tyranus (divadelní záznam)
2010 Famílie (divadelní záznam)
Lékař své cti (divadelní záznam)
Ve státním zájmu (divadelní záznam)
Višňový sad (divadelní záznam)
2009 Maškaráda čili Fantom Opery (divadelní záznam)
Ptákovina (divadelní záznam)
Příběhy obyčejného šílenství (divadelní záznam)
2008 Běsi (divadelní záznam)
Chvíle pravdy (divadelní záznam)
David a Goliáš aneb Pepička to zařídí (divadelní záznam)
Deskový statek (divadelní záznam)
Faidra (divadelní záznam)
Můj báječný rozvod (divadelní záznam)
2007 Celebrity s. r. o. (divadelní záznam)
Plný kapsy šutrů (divadelní záznam)
Soudné sestry (divadelní záznam)
Šťovík, pečené brambory (divadelní záznam)
2006 Impresário ze Smyrny (divadelní záznam)
Na ocet (divadelní záznam)
2005 Lhář (divadelní záznam)
Patero důvodů pro voo doo (divadelní záznam)
Přes přísný zákaz dotýká se sněhu (divadelní záznam)
2003 Hrdý Budžes (divadelní záznam)
Král Lear (divadelní záznam)
Polaroidy (divadelní záznam)
Terasa (divadelní záznam)
Tisíc a jedna vášeň (divadelní záznam)
2002 Bouřlivé jaro (divadelní záznam)
2001 The Gin Game (divadelní záznam)
2000 Heda Gablerová (divadelní záznam)
Podzimní zahrada (divadelní záznam)
Trapný večer (divadelní záznam)
1999 Mydlibaba (divadelní záznam)
1997 Měsíc pro smolaře (divadelní záznam)
1996 Poprask na laguně (divadelní záznam)
1995 Hráči (divadelní záznam)