foto

Michelle Cole

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

1996 Běh za snem: Příběh Gail Deversové (TV film)
Edie & Pen
1995 Crosstown Traffic (TV film)
1994 Blankman
1992 Prachy

TV seriály

2017 Black-ish (TV seriál)
Sprinkles (S03E24)
Liberal Arts (S03E23)
All Groan Up (S03E22)
další epizody (14)
2016 Black-ish (TV seriál)
Just Christmas, Baby (S03E10)
Nothing But Nepotism (S03E09)
Being Bow-Racial (S03E08)
další epizody (24)
2015 Black-ish (TV seriál)
Stuff (S02E10)
Man at Work (S02E09)
Chop Shop (S02E08)
další epizody (10)
2014 Black-ish (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2012 Soul Man, The (TV seriál)
2011 Grimm (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Láska bolí (TV seriál)
Modern Plagues (E08)
Boys to Men (E07)
Too Much Information (E06)
další epizody (8)
Nakopni to (TV seriál)
2009 Sherri (TV seriál)
2005 Committed (TV seriál)
Instinkt zabijáka (TV seriál)
2002 Greetings from Tucson (TV seriál)
2001 My Wife and Kids (TV seriál)
The Bernie Mac Show (TV seriál)
Three Sisters (TV seriál)
1998 Martial Law - Stav ohrožení (TV seriál)
1997 Secret Service Guy (TV seriál)
1996 Moesha (TV seriál)
The Steve Harvey Show (TV seriál)
1995 Cleghorne! (TV seriál)
1994 South Central (TV seriál)
1992 Edge, The (TV seriál)
Martin (TV seriál)
1990 In Living Color (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace