foto

Rita Taggart

  • nar. 19.12.1947 (71 let)
    Salinas, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Go for Sisters
2010 Smrtící kruh
2008 A Quiet Little Marriage
2005 The Big Empty
2001 Mulholland Drive
1999 Inspector Gadget: Gadget's Greatest Gadgets
Jezero zapomnění
1995 Steal Big, Steal Little
1993 At Home with the Webbers (TV film)
1992 Na rozhraní
1990 Městský pohár
1989 Dům 3
1988 Almost Grown (TV film)
Žbluňk! 2 (TV film)
1987 Plevel
1985 Torchlight
1984 Aféra Cartier (TV film)
1983 Wait Till Your Mother Gets Home! (TV film)
1982 Mae West (TV film)
1981 Born to Be Sold (TV film)
Every Stray Dog and Kid (TV film)
Inmates: A Love Story (TV film)
1980 Die Laughing
Ojetá auta
Rape and Marriage: The Rideout Case (TV film)
Seizure: The Story of Kathy Morris (TV film)
1979 1941
Čínský syndrom
1978 Na svobodě
Návrat domů
1976 James Dean (TV film)

TV seriály

2012 Where the Bears Are (TV seriál)
2010 Futurestates (TV seriál)
2003 Line of Fire (TV seriál)
2002 Liberty's Kids: Est. 1776 (TV seriál)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
1990 Zapadákov (TV seriál)
Columbo (TV seriál)
Na programu vražda (S09E03)
1989 Coach (TV seriál)
Quantum Leap (TV seriál)
1988 Almost Grown (TV seriál)
1986 The Real Ghost Busters (TV seriál)
1985 Colbyové (TV seriál)
1984 Hunter (TV seriál)
Kate & Allie (TV seriál)
Night Court (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 Hotel (TV seriál)
Inspektor Šikula (TV seriál)
Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
Steambath (TV seriál)
1982 St. Elsewhere (TV seriál)
Tucker's Witch (TV seriál)
1981 American Playhouse (TV seriál)
Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
1980 Enos (TV seriál)
1979 Hello, Larry (TV seriál)
Knots Landing (TV seriál)
1978 David Cassidy - Man Undercover (TV seriál)
Taxi (TV seriál)
1974 Rhoda (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)

Dokumentární

2006 Who Needs Sleep?
2005 Special Thanks to Roy London

Kameramanská filmografie

Dokumentární

2006 Who Needs Sleep?

Host

TV pořady

2009 Piers Morgan's Life Stories (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace