foto

Klaus Lehmann

  • nar. 1960

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Der Bulle und das Landei - Wo die Liebe hinfällt (TV film)
2014 Milované sestry
2012 Wilsberg - Halbstark (TV film)
2011 Kung Fu máma (TV film)
2009 Das Interview (studentský film)
2008 Die Entdeckung der Currywurst
2006 Lieben
2004 In die Hand geschrieben (studentský film)
2002 Edgar Wallace - Die unheimlichen Briefe (TV film)
2000 Případy profesora Capellariho: Vysněný dům (TV film)
1997 Komisařka Rosa Roth - Hlas (TV film)
1995 Mörder und sein Kind, Der (TV film)
1994 Nebezpečné hry (TV film)
1992 Tatort - Marion (TV film)
1986 Aranka (TV film)

TV seriály

2016 Kobra 11 (TV seriál)
Kobro, je to na vás (S20E10)
2012 Vraždy mezi muškáty (TV seriál)
Scharfe Bräute, ganze Kerle (S02E05)
2010 Danni Lowinski (TV seriál)
Der Bulle und das Landei (TV seriál)
2009 Der kleine Mann (TV seriál)
2007 Post Mortem (TV seriál)
2006 LadyLand (TV seriál)
2005 Kobra 11 (TV seriál)
Požární poplach (S09E08)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
1999 Kriminálka Kolín (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Beziehungskisten (S01E09)
1998 Die Verbrechen des Professor Capellari (TV seriál)
1995 Inspektor Balko (TV seriál)
Stefanie (TV seriál)
Verbotene Liebe (TV seriál)
Wilsberg (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
Rosa Roth (TV seriál)
1992 Stadtklinik (TV seriál)
1985 Lindenstraße (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky