foto

Rutherford Cravens

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Uteč
2013 Preacher's Mistress, The (TV film)
2010 Temple Grandinová (TV film)
2009 Cook County
2008 Temné svědomí
2007 Tahle země není pro starý
2004 Pevnost Alamo
Ray
Světla páteční noci
2003 Screen Door Jesus
1997 Tvrdí chlapi (TV film)
1994 Hazardní hráč (TV film)
1992 Chuť zabíjet (TV film)
1991 Bez varování: Skutečný příběh Jamese Bradyho (TV film)
1990 RoboCop 2
1986 Adam: His Song Continues (TV film)

TV seriály

2017 Preacher (TV seriál)
On the Road (S02E01)
2016 Longmire (TV seriál)
Chrysalis (S05E03)
2014 DRAMAtical Murder (TV seriál)
2012 Nashville (TV seriál)
2011 Perníkový táta (TV seriál)
Spolujezdec (S04E05)
2005 Na Západ (TV seriál)
1996 Cesta mrtvého muže (TV seriál)
1995 Sama proti osudu (TV seriál)
Ulice Lareda (TV seriál)
1994 Nebe a peklo (TV seriál)
1993 Walker, Texas Ranger (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace