foto

Taber Cross

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Husí kůže
Joy
2014 Christian Mingle
Sex Tape
Something Wicked
Zmizelá
2013 Zprávař 2 - Legenda pokračuje
2012 Hledám přítele pro konec světa
2004 Crash
2000 28 dní
1991 The Doors
1975 Girl Named Sooner, A (TV film)

TV seriály

2014 Gotham (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2013 Californication (TV seriál)
Mrtvé rockové hvězdy (S06E03)
Perníkový táta (TV seriál)
Krvavé peníze (S05E09)
2008 True Blood: Pravá krev (TV seriál)

Dokumentární

2014 Tajemství a legendy hotelů (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace