foto

Skip Ward

  • nar. 12.9.1932
    Cleveland, Ohio, USA
  • zem. 27.6.2003 (70 let)
    Calabasas, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1993 Zrozeny k zabíjení
1992 Lovná zvěř
1991 Zabij nebo zemřeš
1975 A Woman for All Men
1970 Myra Breckinridgeová
1969 The Mad Room
1967 Easy Come, Easy Go
Hombre
1966 Hoří v Paříži?
1965 Red Line 7000
1964 Kitten with a Whip
Líbej mne, hlupáčku
Noc s leguánem
1963 Zamilovaný profesor
1961 Voyage to the Bottom of the Sea
1959 A Private's Affair
Roadracers
1958 Pluj tiše, pluj hluboko
Tarawa Beachhead

TV seriály

1993 Walker, Texas Ranger (TV seriál)
1989 Případy otce Dowlinga (TV seriál)
1977 The Hardy Boys/Nancy Drew Mysteries (TV seriál)
1976 Gemini Man (TV seriál)
1974 The Rockford Files (TV seriál)
1972 Ghost Story (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
1968 The Mod Squad (TV seriál)
1967 The Invaders (TV seriál)
1966 Batman (TV seriál)
The Felony Squad (TV seriál)
1965 The F.B.I. (TV seriál)
1964 Daniel Boone (TV seriál)
1963 The Greatest Show on Earth (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
Vacation Playhouse (TV seriál)
1962 Ensign O'Toole (TV seriál)
The Beverly Hillbillies (TV seriál)
1961 The Gertrude Berg Show (TV seriál)
1960 Michael Shayne (TV seriál)
Stagecoach West (TV seriál)
1959 Adventures in Paradise (TV seriál)
Men Into Space (TV seriál)
Not for Hire (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
1957 Suspicion (TV seriál)
1955 The Millionaire (TV seriál)
1954 The Lineup (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2000 The Dukes of Hazzard: Hazzard in Hollywood (TV film)
1997 The Dukes of Hazzard: Reunion! (TV film)
1986 Kung Fu (TV film)

TV seriály

1987 Ohara (TV seriál)
1984 V (TV seriál)
1979 The Dukes of Hazzard (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace