foto

Leon Bridges

  • nar. 13.7.1989 (29 let)
    Atlanta, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 První člověk

TV pořady

2015 2015 American Music Awards (TV pořad)
The Late Late Show with James Corden (TV pořad)
The Late Show with Stephen Colbert (TV pořad)
2014 The Tonight Show Starring Jimmy Fallon (TV pořad)
2010 Conan (TV pořad)
2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
Show Ellen DeGeneresové (TV pořad)
1987 CBS This Morning (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)
1952 Today (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace