foto

Rei Sakuma

  • nar. 5.1.1965 (54 let)
    Tokyo, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Soreike! Anpanman: Kagajake! Kurun to inoči no hoši
2016 Soreike! Anpanman: Omoča no hoši no Nanda to Runda
2014 Soreike! Anpanman: Ringo bója to minna no negai
2013 Eiga Doraemon Shin Nobita No Uchukai Takushi
2012 Kore wa Zombie desu ka? Of the Dead: Hai, encore arigató gozaimasu
Rhythm de teasobi: Anpanman to fušigi na Parasol
Soreike! Anpanman: Jomigaere Bananadžima
2011 Aa! Megami-sama!
2010 Soreike! Anpanman: Hašire! Wakuwaku Anpanman Grand Prix
2009 Baikinman tai Baikinman!?
Soreike! Anpanman: Dadandan to futago no hoši
2008 Ranma ½: Akumu! Shunmin kō
Soreike! Anpanman: Jósei Rinrin no himicu
Takane no jitensha (TV film)
2007 Aa! Megami-sama! Tatakau tsubasa (TV film)
Cinnamon the Movie
Soreike! Anpanman: Šabondama no Purun
2006 Hanada šónenši
Memories Off #5 Togireta Film
Top o nerae! & Top o nerae 2! Gattai gekidžóban!!
2005 Kurojuki-hime to motemote Baikinman
2004 Gekidžóban Tottoko Hamtaró: Hamtaró to fušigi no oni no ehontó
2003 Gekidžóban Tottoko Hamtaró: Ham-Ham Grand Prix Aurora tani no kiseki – Ribbon-čan Kiki ippacu
Soreike! Anpanman: Júki to honó to Christmas (TV film)
Soreike! Anpanman: Kaikecu Naganegiman to Doremi-hime
Soreike! Anpanman: Ruby no negai
2002 Guilstein
Soreike! Anpanman: Roll to Laura Ukigumodžó no himicu
2001 Alien 9
Bad Badtz-maru no Ōkami ga kita!
Eiga Dorami & Doraemons: Space Land kiki ippacu!
Gekidžóban Tottoko Hamtaró: Ham-Ham Land daibóken
Soreike! Anpanman: Gomira no hoši
Soreike! Anpanman: Kaikecu Naganegiman to Jakisobapanman
2000 Džodžo no kimjó na bóken (2000)
Eiga Doraemon: Nobita no taijó ó densecu
G-Saviour (TV film)
Gekijōban Aa! Megami-sama!
Obá-čan no omoide
The Doraemons: Dokidoki kikanša daibakusó!
1999 Master Keaton
Soreike! Anpanman: Júki no hana ga hiraku toki
The Doraemons: Okaši na okaši na Okašinana?
1998 F
Soreike! Anpanman: Tenohira o taijó ni
Čó kidó densecu DinaGiga
Šin Kidó senki Gundam Wing: Endless Waltz tokubecu hen
1997 Soreike! Anpanman: Anpanman to kaizoku Lobster (TV film)
Soreike! Anpanman: Bokura wa Hero
The Doraemons: Kaitó Dorapin nazo no čósendžó!
Vampire Hunter
Šin Kidó senki Gundam Wing: Endless Waltz (TV film)
1996 Baikinman to sanbai Punch
Mahócukai Tai!
Oišinbo
1995 Azuki-čan
Princess Minerva
Soreike! Anpanman: Júreisen o jaccukero!!
Soreike! Anpanman: Otandžóbi Series
1994 Aozora šódžotai
Asobó! Hello Kitty
Bakuen Campus Guardress
Heisei tanuki gassen ponpoko
Kuni-čan no ikka ranran
Soreike! Anpanman: Lyrical magical mahó no gakkó
Tenči mujó! Rjó'óki
1993 Dragon Half
Eiga Doraemon: Nobita to Buriki no Labyrinth
Oišinbo: Ničibei kome sensó (TV film)
Tokusó senšatai Dominion
1992 Kidó senši Gundam 0083: Zeon no zankó
Oišinbo kjúkjoku tai šikó, čódžu rjóri taikecu!! (TV film)
Ranma ½: Kessen Tōgenkyō! Hanayome o torimodose!!
Soreike! Anpanman: Cumikidžó no himicu
Tenči mujó! Rjó'óki
1991 Eijú gaiden Mozaicka
Kerokero Keroppi no sandžúši
Kidó senši Gundam 0083: Stardust Memory
Ranma ½: Chūgoku Nekonron daikessen! Okite yaburi no gekitō hen!!
Soreike! Anpanman: Tobe! Tobe! Čibigon
1990 Akai kiba Blue Sonnet
Be-Bop High School
Hello Kitty no Ojajubi-hime
Kerokero Keroppi no daibóken: Fušigi na mame no ki
Notari Macutaró
Odži-san kaizó kóza
Sol Bianca
Soreike! Anpanman: Baikinman no gjakušú
Soreike! Anpanman: Minami no umi o sukue! (TV film)
Tengai makjó: Ziria Oboro hen
Umezu Kazuo no noroi
Šiawase no katači
1989 Angel Cop
Doručovací služba čarodějky Kiki
Earthian
Five Star Stories
Fudžiko F. Fudžio anime Special: SF Adventure – Time Patrol Bon (TV film)
Hello Kitty no Cinderella
Kiki to Lala no aoi tori
Makarjúdo
My Melody no Akazukin
Soreike! Anpanman: Kirakiraboši no namida
Ucu no miko
1988 Gensei šugošin P hjoro ikka OVA
Meió Project Zeorymer
Učú no senši
1987 Junk Boy
1986 Cosmos Pink Shock
1985 Love Position, Legend of the Halley

TV seriály

2016 Rewrite (TV seriál)
2015 Pocket Monsters XY&Z (TV seriál)
2014 Kaitó Joker (TV seriál)
PriPara (TV seriál)
2013 Ore no nónai sentakuši ga, gakuen Lovecome o zenrjoku de džama šiteiru (TV seriál)
Pocket Monsters XY (TV seriál)
2012 Area no kiši (TV seriál)
Džodžo no kimjó na bóken (TV seriál)
Oshiri kajiri mushi (TV seriál)
Tottoko Hamtaró (TV seriál)
2011 Pretty Rhythm: Aurora Dream (TV seriál)
Tottoko Hamtaró deču (TV seriál)
2010 Heartcatch Precure! (TV seriál)
Himečen! Otogitic Idol Lil'Pri (TV seriál)
Jewelpet Tinkle (TV seriál)
Toaru madžucu no Index II (TV seriál)
2009 Cookin' Idol Ai! Mai! Main! (TV seriál)
2008 Golgo 13 (TV seriál)
Onegai My Melody: Kirara (TV seriál)
2007 Onegai My Melody: Sukkiri (TV seriál)
2006 Black Jack 21 (TV seriál)
Kemonozume (TV seriál)
Onegai My Melody: Kurukuru Shuffle! (TV seriál)
Super Robot Taisen: Original Generation – Divine Wars (TV seriál)
Tottoko Hamtaró Hai! (TV seriál)
2005 Akuei to Gaččinpo: Tenkomori (TV seriál)
Ginga densetsu Weed (TV seriál)
Glass no kamen (TV seriál)
Onegai My Melody (TV seriál)
2004 Black Jack (TV seriál)
Monster (TV seriál)
SD Gundam Force (TV seriál)
2003 Kjógoku Nacuhiko: Kósecu hjaku monogatari (TV seriál)
Takahaši Rumiko gekidžó: Ningjo no mori (TV seriál)
2002 Galaxy Angel A (TV seriál)
Hanada šónenši (TV seriál)
Onegai Teacher (TV seriál)
Pocket Monsters Advanced Generation (TV seriál)
Pocket Monsters Side Stories (TV seriál)
Ó dorobó Jing (TV seriál)
2001 Hikaru no go (TV seriál)
Kasumin (TV seriál)
Najica dengeki sakusen (TV seriál)
2000 Baby Felix (TV seriál)
Gate Keepers (TV seriál)
Tottoko Hamtaró (TV seriál)
1999 Bomberman B-Daman: Bakugaiden victory (TV seriál)
Gregory Horror Show (TV seriál)
Mahō tsukai tai! (TV seriál)
Mugen no Ryvius (TV seriál)
Seraphim Call (TV seriál)
Susie-čan to Marvy (TV seriál)
Šúkan Storyland (TV seriál)
1998 Bomberman B-Daman Bakugaiden (TV seriál)
Cardcaptor Sakura (TV seriál)
Kurogane Communication (TV seriál)
Sentimental Journey (TV seriál)
Trigun (TV seriál)
1997 AIKa (TV seriál)
Hakugei densecu (TV seriál)
Pokémon (TV seriál)
1996 Šónen Santa no daibóken (TV seriál)
1995 Ai tenshi densetsu Wedding Peach (TV seriál)
Alice tanteikjoku (TV seriál)
Azuki-čan (TV seriál)
Bakurecu Hunter (TV seriál)
1994 英雄凱伝モザイカ (TV seriál)
1993 Miracle Girls (TV seriál)
Ranma ½ OAV (TV seriál)
1992 Bastard!! Ankoku no hakai shin (TV seriál)
Crayon Šin-čan (TV seriál)
Mama wa šógaku jonensei (TV seriál)
1991 Kingjo čúihó! (TV seriál)
Tanošii Múmin ikka: Bóken nikki (TV seriál)
Wataši to wataši: Futari no Lotte (TV seriál)
1990 Lodoss tó senki (TV seriál)
Mahó no Angel Sweet Mint (TV seriál)
Mumínci (TV seriál)
1989 Madó King Grandzort (TV seriál)
Miracle Giants Dómu-kun (TV seriál)
Parasol Henbé (TV seriál)
Ranma 1/2: Nettó hen (TV seriál)
Ranma ½ (TV seriál)
Time Trouble Tondekeman! (TV seriál)
1988 City Hunter 2 (TV seriál)
F (TV seriál)
Oišinbo (TV seriál)
Soreike! Anpanman (TV seriál)
Top o nerae! Gunbuster (TV seriál)
Šókóši Cedie (TV seriál)
1987 Ai no wakakusa monogatari (TV seriál)
Esper Mami (TV seriál)
Manga Nihon Keizai Nyuumon (TV seriál)
1986 Ai šódžo Pollyanna monogatari (TV seriál)
Kidó senši Gundam ZZ (TV seriál)
1985 Jume no hoši no Button Nose (TV seriál)
1979 Doraemon (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace