foto

Tresa Hughes

  • nar. 17.9.1929
    New York City, New York, USA
  • zem. 24.7.2011 (81 let)
    New York, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Ryba ve vaně
1996 Dirty Laundry
1994 Don Juan DeMarco
1993 Skřivánek (TV film)
1992 Last Wish (TV film)
1991 A Marriage: Georgia O'Keeffe and Alfred Stieglitz (TV film)
1986 Důvěrní cizinci (TV film)
1985 Doktorem proti své vůli
1980 Sláva
1978 Daddy, I Don't Like It Like This (TV film)
Návrat domů
1977 Sentinel
1973 Letní naděje, zimní vzpomínky
Lolly-Madonna XXX
1971 Nemocnice
1960 Stone Boy, The (TV film)

TV seriály

2001 Právo a pořádek (TV seriál)
Whose Monkey Is It Anyway? (S11E10)
2000 Ed (TV seriál)
Wonderland (TV seriál)
1994 New York Undercover (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Kids (S04E15)
1993 Policie New York (TV seriál)
1991 Právo a pořádek (TV seriál)
In Memory Of (S02E07)
1983 Příběhy z temnot (TV seriál)
1981 American Playhouse (TV seriál)
1975 Ryan's Hope (TV seriál)
Starsky a Hutch (TV seriál)
1972 The Bob Newhart Show (TV seriál)
1967 N.Y.P.D. (TV seriál)
1965 New York Television Theatre (TV seriál)
1964 Another World (TV seriál)
1960 The Robert Herridge Theater (TV seriál)
1958 From These Roots (TV seriál)
Naked City (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace