foto

Michael J. Lynch

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

1984 The Return of Marcus Welby, M.D. (TV film)
1983 Sunset Limousine (TV film)
1971 Outlaw Riders

TV seriály

1993 Walker, Texas Ranger (TV seriál)
1991 Columbo (TV seriál)
Smrt bere jackpot (S10E04)
1986 To je vražda, napsala (TV seriál)
Kdo je v nebezpečí? (S02E20)
Vražda na aukci (S02E17)
Příliš rychlé občerstvení (S02E14)
1985 To je vražda, napsala (TV seriál)
Tajemný rituál (S02E11)
V zajetí smyslů (S02E06)
Vražda odpoledne (S02E03)
další epizody (7)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)
Síla hypnózy (S01E09)
Psí život (S01E05)
Všechno lítá, co peří má (S01E03)
1982 Square Pegs (TV seriál)
1977 Eight Is Enough (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

1984 To je vražda, napsala (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace