Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Všemi respektovaná Wilma Caseyová je zavražděna a hlavním podezřelým je mentálně postižený chlapec Jonah, který pracuje na farmě. Byl totiž zapleten do případu úmrtí, ten byl ale nakonec uzavřen jako nehoda. Nyní se však veřejné mínění obrací proti němu a členové Výboru bdělosti požadují jeho okamžité potrestání. Místní šerif volá na pomoc Walkera, který se podezřelého snaží ochránit před hrozícím lynčem. (TV Nova)

(více)

Recenze (3)

cheyene 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ano, soudce lynč. V USA má bohatou historii. Tento díl je krásnou ukázkou toho, proč by měli lidé nechat rozsudky na příslušných institucích. Hlavní hrdina je trochu pomalejší, ale Walker mu výstižně řekne: "Být pomalejší není nic špatného. Spousta lidí má problém, že nedokáže zpomalit." ()

Grogan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na Walkera docela slušný díl, kde musí Chuck srovnat bandu lynčechtivých buranů a pomoct dobromyslnému (i když poněkud přitroublému) šerifovi provést vyšetřování poměrně jednoduchého případu, navíc se ukáže i jako zkušený psycholog, který dokáže komunikovat s mentálně postiženým. Mírným překvapením je, že vrahem není žádný z lidí, kteří jsou v průběhu dílu nabídnuti jako klišovití záporáci, na druhou stranu ta rádoby překvapivá pointa s hodným strýčkem by možná fungovala, kdyby ho během pokusu zabít jeho synovce neposadili scénáristi hezky v klídku na kapotu auta s výrazem jakoby zíral na nějaký mírně nudný film. To je na tom dílu ta největší slabina.... ()

Reklama

Reklama