foto

John Martin

  • nar. 21.7.1951 (68 let)
    Turlock, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1995 Skryté zlo
1994 Evangelium podle Harryho
1993 Kouzlo svatební noci (TV film)
Posedlost (TV film)
1992 Ned Blessing: The True Story of My Life (TV film)
1991 Pastime
1990 Láska bolí
1989 Noční hra
1988 Temný úsvit
Černý růže
1986 Fire in the Night
1985 When Dreams Come True (TV film)
1983 El Norte
Silkwoodová
1981 Steeler and the Pittsburgh Kid, The (TV film)
1980 Hotwire
Skyward (TV film)

TV seriály

2014 Mistresses (TV seriál)
Choices (S02E11)
Charades (S02E10)
Playing with Fire (S02E05)
2013 Mistresses (TV seriál)
Ultimatum (S01E08)
All In (S01E07)
A Kiss Is Just a Kiss? (S01E04)
další epizody (4)
1997 Pacifické palisády (TV seriál)
Sunset Beach (TV seriál)
1996 Sedmé nebe (TV seriál)
1991 Columbo (TV seriál)
Columbo a vražda rockové hvězdy (S10E03)
1983 Emerald Point N.A.S. (TV seriál)
Hotel (TV seriál)
Lottery! (TV seriál)
1982 T.J. Hooker (TV seriál)
1979 Archie Bunker's Place (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
1977 The Love Boat (TV seriál)
1976 Three's Company (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace