foto

Carol Bruce

  • nar. 15.11.1919
    Great Neck, Long Island, New York, USA
  • zem. 9.10.2007 (87 let)
    Woodland Hills, Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 Země dinosaurů 4: Putování v mlze
1987 Letadla, vlaky, automobily
1980 Americký gigolo
1969 The Girl Who Returned
1946 Headline Bands - a.z.
1942 Behind the Eight Ball
Swing's the Thing
1941 Keep 'Em Flying
This Woman Is Mine
1938 Larry Clinton and His Orchestra
1937 Koo Koo Korrespondance Skool

TV seriály

1999 Případ pro Sam (TV seriál)
Loupež v klenotnictví (S03E17)
1997 Pacifické palisády (TV seriál)
1995 Live Shot (TV seriál)
Správná pětka (TV seriál)
Grand Delusions (S02E10)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
1991 The New WKRP in Cincinnati (TV seriál)
The Golden Girls (TV seriál)
Older and Wiser (S06E18)
1990 Equal Justice (TV seriál)
1989 Doogie Howser, M.D. (TV seriál)
1987 Hooperman (TV seriál)
Jake a Tlusťoch (TV seriál)
Marblehead Manor (TV seriál)
Rags to Riches (TV seriál)
Perfect Strangers (TV seriál)
Tux for Two (S02E16)
1986 Our House (TV seriál)
1985 Pásmo soumraku (TV seriál)
Dead Woman's Shoes / Wong's Lost and Found Emporium (S01E09)
1980 Too Close for Comfort (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)
1978 Diff'rent Strokes (TV seriál)
WKRP in Cincinnati (TV seriál)
1976 Charlieho andílci (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)
1960 The Witness (TV seriál)
1952 Curtain Call (TV seriál)
1951 Love of Life (TV seriál)
1950 Armstrong Circle Theatre (TV seriál)
Musical Comedy Time (TV seriál)
1949 The Silver Theatre (TV seriál)
1948 Studio One (TV seriál)

Host

TV pořady

1962 Girl Talk (TV pořad)
The Merv Griffin Show (TV pořad)
1951 Wonderful Town, U.S.A. (TV pořad)
1950 Showtime, U.S.A. (TV pořad)
1949 Cavalcade of Stars (TV pořad)
Jazz Concert (TV pořad)
The Lamb's Gambol (TV pořad)
This Is Show Business (TV pořad)
1948 Texaco Star Theater (TV pořad)
Toast of the Town (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky