foto

Bridget McConnell

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Miss Potter
Parfém: Příběh vraha
2001 Prison Song
2000 Dívka jako ty (TV film)
Quills - Perem markýze de Sade
1999 The Adventures of Young Indiana Jones: Espionage Escapades - a.z.
1998 Zamilovaný Shakespeare
1997 Paní Brownová
Royal Scandal, A (TV film)
1993 Rozhádaní dědicové
1987 Indian Summer
1975 Can You Keep It Up for a Week?
1966 Rasputin: The Mad Monk

TV seriály

2005 Love Soup (TV seriál)
1995 Next of Kin (TV seriál)
1992 Mladý Indiana Jones (TV seriál)
1991 Salón Eliott (TV seriál)
1989 French Fields (TV seriál)
1986 Lovejoy (TV seriál)
1984 Chance in a Million (TV seriál)
Poldové (TV seriál)
1983 Spyship (TV seriál)
Ženatý muž (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
1980 Fair Stood the Wind for France (TV seriál)
1979 Minder (TV seriál)
Neobvyklé příběhy (TV seriál)
1977 Romance (TV seriál)
1973 Black and Blue (TV seriál)
1966 Mrs Thursday (TV seriál)
1965 Out of the Unknown (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1964 The Sullavan Brothers (TV seriál)
1963 Festival (TV seriál)
First Night (TV seriál)
The Human Jungle (TV seriál)
1962 Compact (TV seriál)
Studio 4 (TV seriál)
1961 Ghost Squad (TV seriál)
Harpers West One (TV seriál)
1959 Knight Errant Limited (TV seriál)
1957 Theatre Night (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
London Playhouse (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace