foto

Mads Riisom

  • nar. 13.8.1978 (42 let)
    Dánsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2022 Skyggen i mit øje
2018 Země ze skla
2017 Tak pravil Bůh
2016 Ptáci nad průlivem
2015 Dcera čarodějky
Rosita
V písku - Příslib svobody
2014 Když zvířata sní
Nordic Factory
Sundays
2013 En maler
Hvor lyset kommer ind
2012 Supernatural Tales
2011 Dirch
Mrakodrap
2009 Potlesk
Velsignelsen
2007 Doma je doma
2006 Hundeøjne

TV seriály

2020 Cold Hawaii (TV seriál)
2019 Den som dræber - Fanget af mørket (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (8)
Gidseltagningen (TV seriál)
Episode 8 (S02E08)
Episode 7 (S02E07)
Episode 6 (S02E06)
další epizody (6)
Špinavý byznys (TV seriál)
Epizoda 6 (S03E06)
Epizoda 5 (S03E05)
Epizoda 4 (S03E04)
další epizody (4)
2018 Déšť (TV seriál)
Mít přátele nablízku (S01E06)
2015 The Team (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Rita (TV seriál)
Lederen (S03E07)
2013 Kødkataloget (TV seriál)
2011 Lykke (TV seriál)
2000 Rejseholdet (TV seriál)
Assistancemelding A-21/99, del 1 (S01E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky