foto

Allan Hyde

  • nar. 20.12.1989 (28 let)
    Kodaň, Dánsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Allan je dánský televizní, divadelní a filmový herec. Narodil se do smíšeného manželství Dánky a Angličana (proto to příjmení). Pro mezinárodní verzi muzikálu "Camp Rock" nazpíval několik skladeb. V Dánsku daboval postavu Rona Weasleyho ve všech dílech HARRYHO POTTERA. Allan se nedávno objevil i v seriálu stanice HBO TRUE BLOOD jako Godric a letos si zahrál ve filmu EXTERIORS. V současné době žije v Los Angeles, ale často se do Dánska za rodinou vrací.

Wences

Herecká filmografie

Filmy

2017 Cesta za králem trollů
2016 Život pod psa
2015 Dcera čarodějky
Dryads - Girls Don't Cry
Sommeren '92
2014 Dannys dommedag
2013 Miraklet
2012 Navždy ty a já
2011 Exteriors
2008 En forelskelse
2006 Muzikál ze střední (TV film)

TV seriály

2017 Gidseltagningen (TV seriál)
2015 Prokletá srdce (TV seriál)
Epizoda 8 (E08)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
2014 Prokletá srdce (TV seriál)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
další epizody (5)
Dicte (TV seriál)
Mål og Midler - del 2 (S02E08)
Mål og Midler - del 1 (S02E07)
2013 Kødkataloget (TV seriál)
2012 True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Vše je pryč (S05E10)
Na začátku (S05E07)
2011 Naprostá nejistota (TV seriál)
Ti, co vraždí (TV seriál)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Já a ďábel (S04E05)
2010 True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Zlo pokračuje (S03E12)
Krásně komplikované (S03E02)
2009 Lærkevej (TV seriál)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Opět povstanu (S02E09)
Časovaná bomba (S02E08)
Propusť mě (S02E07)
další epizody (4)
2008 Album (TV seriál)
2007 2900 Happiness (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Sange i solen

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace