foto

Allan Hyde

  • nar. 20.12.1989 (30 let)
    Kodaň, Dánsko

Biografie

Allan je dánský televizní, divadelní a filmový herec. Narodil se do smíšeného manželství Dánky a Angličana (proto to příjmení). Pro mezinárodní verzi muzikálu "Camp Rock" nazpíval několik skladeb. V Dánsku daboval postavu Rona Weasleyho ve všech dílech HARRYHO POTTERA. Allan se nedávno objevil i v seriálu stanice HBO TRUE BLOOD jako Godric a letos si zahrál ve filmu EXTERIORS. V současné době žije v Los Angeles, ale často se do Dánska za rodinou vrací.

Wences

Herecká filmografie

Filmy

2019 Dcera čarodějky: Hadí dar
2017 Cesta za králem trollů
2016 Život pod psa
2015 Dcera čarodějky
Dryads - Girls Don't Cry
Far til fires vilde ferie
Léto '92
2014 Dannys dommedag
Far til fire - Onkel Sofus vender tilbage
Kolbøttefabrikken
2013 Miraklet
2012 Navždy ty a já
2011 Exteriors
2008 En forelskelse
2006 Muzikál ze střední (TV film)

TV seriály

2018 Doggystyle (TV seriál)
Hjemløs (S01E01)
2017 Gidseltagningen (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
Episode 4 (S01E04)
Episode 3 (S01E03)
další epizody (5)
2015 Prokletá srdce (TV seriál)
Epizoda 3 (S02E03)
Epizoda 2 (S02E02)
Epizoda 1 (S02E01)
2014 Prokletá srdce (TV seriál)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
Epizoda 3 (S01E03)
další epizody (5)
Dicte (TV seriál)
Mål og Midler - del 2 (S02E08)
Mål og Midler - del 1 (S02E07)
2013 Kødkataloget (TV seriál)
2012 True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Vše je pryč (S05E10)
Na začátku (S05E07)
2011 Naprostá nejistota (TV seriál)
Ti, co vraždí (TV seriál)
Oko za oko 2/2 (E08)
Oko za oko 1/2 (E07)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Já a ďábel (S04E05)
2010 True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Zlo pokračuje (S03E12)
Krásně komplikované (S03E02)
2009 Lærkevej (TV seriál)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Opět povstanu (S02E09)
Časovaná bomba (S02E08)
Propusť mě (S02E07)
další epizody (4)
2008 Album (TV seriál)
2007 2900 Happiness (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Sange i solen

TV seriály

2019 Perfekte Steder (TV seriál)
Jeg er lige her (S03E05)
Hjælp dig selv (S03E03)
Manden i mit liv (S03E01)

Fanoušci tvůrce