foto

Rinaldo Talamonti

  • nar. 25.8.1947 (72 let)
    San Benedetto del Tronto, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 La Corona spezzata
2011 Der falsche Mann
2002 Hochwürden wird Papa (TV film)
Místo činu: Mnichov - Vlk v beránčím rouše (TV film)
1995 Um die 30 (TV film)
1994 Vesmírní křižáci
1992 Die Zwillingsschwestern aus Tirol (TV film)
1984 Andere Frau, Eine (TV film)
1979 Mužové v kožených kalhotách
1978 Hausfrauen-Report 6: Warum gehen Frauen fremd?
Hotel lásky v Tyrolích
Lady Dracula
1976 Otrokáři
1975 Kleine Schwarze mit dem roten Hut, Der
Zwei Teufelskerle auf dem Weg ins Kloster
1974 Bohr weiter, Kumpel
Die Stoßburg
Dva čertovští chlapíci na cestě do zeleného pekla
Laß jucken, Kumpel 3: Maloche, Bier und Bett
Liebesgrüße aus der Lederhose 2: Zwei Kumpel auf der Alm
Příběhy kožených kalhot
Schulmädchen-Report 7: Doch das Herz muß dabei sein
Wenn Mädchen zum Manöver blasen
Wenn die prallen Möpse hüpfen
Zwei im siebenten Himmel
Žhavé Alpy
1973 Auch Ninotschka zieht ihr Höschen aus
Frühreifen-Report
Hausfrauen Report international
Hausfrauen-Report 4
Laß jucken, Kumpel 2: Das Bullenkloster
Liebe in drei Dimensionen
Liebesgrüße aus der Lederhose
Matratzen-Tango
Příběhy kožených kalhot 2
Schlüsselloch-Report
Schulmädchen-Report 5: Was Eltern wirklich wissen sollten
Schulmädchen-Report 6: Was Eltern gern vertuschen möchten
Sex-Träume-Report
1972 Die liebestollen Apothekerstöchter
Laß jucken, Kumpel!
Schulmädchen-Report 4: Was Eltern oft verzweifeln lässt
Semmel, Wurst und Birkenwasser - Die liebestollen Handwerker
Sie liebten sich einen Sommer
1971 Beichte einer Liebestollen
Gestatten... Vögelein im Dienst
Love-In (TV film)
Mache alles mit
1970 Dr. Fummel und seine Gespielinnen
Graf Porno bläst zum Zapfenstreich
1969 Graf Porno und die liebesdurstigen Töchter

TV seriály

2008 Návrat komisaře Rexe (TV seriál)
2005 Alles außer Sex (TV seriál)
1995 Aus heiterem Himmel (TV seriál)
Räuber mit der sanften Hand, Der (TV seriál)
1994 Otec Schwarz zasahuje (TV seriál)
1993 Almenrausch und Pulverschnee (TV seriál)
1990 Ein Schloß am Wörthersee (TV seriál)
1977 Polizeiinspektion 1 (TV seriál)
Sonne, Wein und harte Nüsse (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

1969 Sex-Business - Made in Pasing

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 La Corona spezzata

Producentská filmografie

Filmy

2014 La Corona spezzata

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky