Reklama

Reklama

Bohr weiter, Kumpel

  • Západní Německo Im Kohlenpott wackeln die Betten (více)

Obsahy(1)

Horník Egon (Leopold Gmeinwieser) a jeho čtyři kamarádi sní o výhře v loterii. Jednoho dne skutečně vyhrají, ale ke smůle všech si Egon nemůže vzpomenout, kam výherní lístek schoval. Všichni se musí snažit ho najít včas, jinak jejich výhra propadne. (Grimaldi)

Recenze (2)

Grimaldon 

všechny recenze uživatele

Tato lechtivá německá komedie mě určitě překvapila svým zasazením. Není zase tak obvyklé, aby se film, zvláště takovýto, odehrával v hornickém prostředí. Bohudík, nebo bohužel, film režíruje Sigi Rothemund. Bylo tedy jasné že nemůžu čekat zázraky, ale s trochou štěstí se občas snad pousměji. Avšak ani tento jednoduchý požadavek za mě nebyl naplněn. Zápletka o hledání ztraceného losu je svým způsobem osvěžující ale každým cílem komedie by mělo být diváka pobavit, a to se filmu zásadně nedaří. Navíc, už zase zde hrají ti stále samí, často už velice otravní herci z ostatních filmů tvůrce. Zkrátka se sluší říct, že se to tentokrát nepovedlo. ()

curil 

všechny recenze uživatele

Další z "hornických" erotických filmů (v žádném případě nejde o pornografii) navazujících na podobně zaměřené "bavoráky". Návrat mániček a přirozené krásy dívek bez různých chirurgických vycpávek a holicích strojků. Film prakticky navazuje na sérii "Lass jucken, Kumpel!" režiséra Franze Marischky a producenta Güntera Otta. Objevují se v několika případech stejní herci a zápletky. Tvrdá práce pod zemí a využívání adrenalinu při milování s manželkami a to často cizími (pokud jsou to ženy kamarádů, je to pikantnější). Hlavní linkou příběhu je výhra v loterii, ve které parta horníků společně sází roky, a ztráta tiketu. ()

Reklama

Galerie (4)

Reklama

Reklama