Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kultovní lechtivá komedie s lechtivým podtextem, se odehrává v jedné sněhem zapadlé bavorské obci. V této vesničce dochází k finanční krizi. Hotely jsou prázdné a slábne cestovní ruch. Avšak starosta se nevzdává a přichází s odvážným plánem, jak zlepšit finanční situaci obce. Jeho plám má však malý háček, aby si obec mohla zažádat o státní dotace, musí splnit určitý limit nárůstu obyvatelstva. Bohužel ke splnění požadovaného počtu lidí, chybí sedm obyvatel. Nezbývá tedy nic jiného, než vzít osud od vlastních rukou a chybějící občánky si vyrobit svépomocí... (Europe Prod.)

(více)

Recenze (26)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Připomínka pozdních večerů na RTL a také na naší OK3, kdy lechtivé a především bláznivé hudební komedie z bavorských a tyrolských Alp frčely. Samozřejmě na prvním místě je sex a pak hned řada ztřeštěných situací, kdy některé pobaví i dnes. Až teď jsem si uvědomil, že scéna ve stáji byla inspirací pro podobnou ve filmu Bažanti jdou do boje. A jistě, Slunce sena se v těchhle komediích rovněž našla, což vůbec nebylo na škodu. A mnohé z celé řady soft komedií měly i hardcore varianty, ty však v běžné TV nešly. Některé postavy se objeví ve vícero snímcích stejně jako herci. Taková Elizabeth Volkmannová by mohla (bývala) vyprávět! K pěkným třem hvězdám dávám jednu z nostalgie. Více budou asi spokojeni pamětníci. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Výborná předtroškovská bláznivá komedie, kterou sice trochu sráží dabing (2009, Terš a spol.), i tak ale jen těžko může někoho urazit. Dočkáte se mnoha "hlodů" i několika profláklých situací (předstírání busty, záměna milenců, zázračná vodička), ještě více nahých dívek (jen je zkuste spočítat!), nechybí ani pravý německý alpský hudební folklór (naštěstí písničky se nikdo předabovat nepokoušel). U mě dobrý, Roberto, mamma mia! ()

Reklama

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Vždyť si tady právě šukala z chlapem........ Německá lechtivě erotická komedie, která pobaví, uspokojí a nabídne krásné německé ženy. Jen počkej, hvízdnu a postaví se jako slon. Ale turisté jsou pryč a pěnez je málo. Málo je i obyvatel. Jak je získat ? No prostě se musej vyš.... A tak se němci se svou tvrdou a bojovnou podstatou pustěj do "výroby" dětí. DIALOG - VEDOUCÍ HOTELU : A proč jsme středisková obec ? STAROSTA : Protože máme málo obyvatel. ZAKLADATEL LÁZNÍ : A kolik nám jich chybí ? STAROSTA : No, já nevím. Možná sto. ZAKLADATEL LÁZNÍ : To není tak moc. VEDOUCÍ HOTELU : Jo a šoustá se tu ostošest. Komedie o lásce nelásce se spoustou retro chlupů. Film ve kterém holky určitě neusnou. Scénář - Florian Burg. Hrají - Elisabeth Volkmann, Rinaldo Talamonti, Roberto Ravioli, Catharina Conti nebo Jürgen Feindt. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Úkol zněl jasně: Co nejrychleji zplodit sedm potomků, aby se z obce stala středisková, tak se rozjede akce západoněmeckého erotického filmu, který žánrem zasahuje do Nielsenovské komedie a to celkem úspěšně, takže ikdyby tam nebyli ty chlupaté nahotinky tak je to zábavnější než české komedie roku 2018 ( Špindl, Nevěrně tvá, Zoufalé ženy...) Nedá mi to zamyslet se nad tím, že zatímco u nás se točily hitovky jako Muž na radnici, tak na západě se bavili asi výživněji. ()

Honza dAve 

všechny recenze uživatele

Na Grüss Gott! Takové "slunce, sníh a seno" v malebné vesničce v jižních Tyrolích, tedy pardon, Bavorech. Aneb jak zpívá mistr pornofolku Záviš: "Helga pálí fógla vlevo Fritzimu, pak někomu dalšímu". Tady sice není Helga ale Katy a Rosel a místo Fritziho zaskakují Toni a Robertek. Nichtsdestoweniger in eine Sodoma-Gruppengeschäft verwerft es sich auch =). Tento horalsko-sudeťácký vrchol nevkusu je tak příšerný, že to opravdu s tou kultovní záležitostí hraničí =)). Vorsicht: Biber! ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama