foto

László Misoga

  • nar. 16.6.1895
    Budapešť, Rakousko-Uhersko
  • zem. 8.4.1969 (73 let)
    Budapešť, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1969 7 kérdés a szerelemröl (és 3 alkérdés) (TV film)
Alfa Romeó és Júlia
1968 Kártyavár
Vrabec je taky pták
1967 Jak ty stromy běží
Könnyű kis gyilkosság (TV film)
Édes és keserű
1966 Nem szoktam hazudni
1965 Kár a benzinért
Sárkányeresztés
1964 Zálety krále Matyáše
1963 A szélhámosnö
Isten őszi csillaga
Mici néni két élete
Színészek a porondon (TV film)
Tücsök
1962 Felmegyek a miniszterhez
Manželství na dostatečnou
Megszállottak
Májusi fagy
1961 Dravec
Dva poločasy v pekle
Liják
Napfény a jégen
1960 A megfelelö ember
Choditi po trávniku je dovoleno
Rangon alul
1959 Bolond április
Játék a szerelemmel
Szombattól hétfőig
1958 Csendes otthon
Jaká to noc!
Pašeráci
Razzia
1957 A csodacsatár
A nagyrozsdási eset
Mese a 12 találatról
O půlnoci
1956 Az eltüsszentett birodalom
Dollárpapa
Kolotoč
Nem igaz
Pan profesor Hannibal
Propast
Slavnostní večeře
Tanár úr, kérem...
1955 Dvakrát dvě je někdy pět
1954 Fel a fejjel
Költözik a hivatal!
Pro 14 životů
Příbuzní
1953 Den hněvu
Föltámadott a tenger
1952 Bouře
Civil na hřišti
Doktor Semmelweis
1951 A selejt bosszúja
Osvobozená země
1950 Lúdas Matyi
S písní je život krásný
1949 Její úspěch
1945 Vihar után
1944 Gazdátlan asszony
Majális
Nászinduló
1943 Emberek a havason
Jómadár
Külvárosi őrszoba
Ágrólszakadt úrilány
1942 Behajtani tilos!
Katyi
1941 Balkezes angyal
Bob herceg
Dankó Pista
Egy csók és más semmi
Egy éjszaka Erdélyben
Elnémult harangok
Háry János
Lelki klinika
Lesz, ami lesz!
Ma, tegnap, holnap
Szűts Mara házassága
Sárga rózsa
Vissza az úton
1940 A nőnek mindig sikerül
A szerelem nem szégyen
Az utolsó Vereczkey
Bercsényi huszárok
Göre Gábor visszatér
Jöjjön elsején
Mátyás rendet csinál
Párbaj semmiért
Rózsafabot
Te vagy a dal
1939 5 óra 40
A miniszter barátja
Gyimesi vadvirág
Halálos tavasz
Hat hét boldogság
Magyar Feltámadás
Nem loptam én életemben
Nincsenek véletlenek
Pusztai királykisasszony
Pénz áll a házhoz
Toprini nász
Tökéletes férfi
Vadrózsa
1938 A hölgy egy kissé bogaras
Elcserélt ember
Fekete gyémántok
Megvédtem egy asszonyt
Pillanatnyi pénzzavar
Rozmaring
Tizenhárom kislány mosolyog az égre
Uz Bence
1937 Háromszázezer pengő az utcán

TV seriály

1964 A Tenkes kapitánya (TV seriál)
A fürdőmester (E05)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace