foto

Lee Paul

  • nar. 16.6.1939 (80 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1988 Desperado: Avalanche at Devil's Ridge (TV film)
1987 Survival Game
1986 Smrtící přítelkyně
1983 Kenny Rogers as The Gambler: The Adventure Continues (TV film)
1980 Condominium (TV film)
Karbaník (TV film)
Poslední den války (TV film)
1979 Golden Gate Murders, The (TV film)
1975 Force Five (TV film)
Target Risk (TV film)
1974 The Island at the Top of the World
Underground Man, The (TV film)
Vlčí vytí (TV film)
1973 Podraz
1972 Ben

TV seriály

1987 Bustin' Loose (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
Outlaws (TV seriál)
1985 Hell Town (TV seriál)
1982 Herbie, the Love Bug (TV seriál)
1981 Nero Wolfe (TV seriál)
Simon & Simon (TV seriál)
Síla rodu (TV seriál)
The Fall Guy (TV seriál)
1980 Tenspeed and Brown Shoe (TV seriál)
When the Whistle Blows (TV seriál)
1979 Paris (TV seriál)
1978 B.J. and the Bear (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
Fantasy Island (TV seriál)
1976 Quincy M.E. (TV seriál)
1975 Archer (TV seriál)
Bronk (TV seriál)
S.W.A.T. (TV seriál)
The Blue Knight (TV seriál)
Wonder Woman (TV seriál)
1974 Get Christie Love (TV seriál)
Happy Days (TV seriál)
Police Woman (TV seriál)
1972 Emergency! (TV seriál)
Hec Ramsey (TV seriál)
Kung Fu (TV seriál)
The Rookies (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
McMillan & Wife (TV seriál)
Owen Marshall: Counselor at Law (TV seriál)
1969 Hawaii Five-O (TV seriál)
Not That Much Different (S01E22)
1968 Adam-12 (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
1966 Hey, Landlord (TV seriál)
Mission: Impossible (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace