foto

Erika Bodnár

  • nar. 17.3.1948 (71 let)
    Budapešť, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Bílý Bůh
2013 Hőskeresők (TV film)
2000 Film...
Portugál
1999 Az alkimista és a szüz
1993 Anna filmje
1992 Erózió
1985 Podzimní almanach
Rafinált bünösök (TV film)
1983 Hatásvadászok
Hetedik év (TV film)
Szent Kristóf kápolnája (TV film)
1981 Az úrhatnám polgár (divadelní záznam)
Hínár (TV film)
Megy a gyűrű (TV film)
1978 A leváltott és kinevezett (TV film)
BUÉK!
Mednyánszky (TV film)
1977 Pokušení
1975 Várakozók
1974 Itt járt Mátyás Király
Výbojná děvčata
1973 A hosszú előszoba (TV film)
1972 Aranyliba (TV film)
Lányarcok tükörben
1971 Drahá Šáriko
1970 Pillangó (TV film)
1969 Két nap júliusban (TV film)

TV seriály

1986 Linda (TV seriál)
Pavane "Egy infánsnő halálára" (S02E02)
1971 Rózsa Sándor (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
Episode 7 (E07)
další epizody (5)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace