foto

Erika Bodnár

  • nar. 17.3.1948 (73 let)
    Budapest, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Bílý Bůh
2013 Hőskeresők (TV film)
2000 Film...
Portugál
1999 Az alkimista és a szüz
1993 Anna filmje
Kugli - Fegyencek szabadságon (TV film)
1992 Erózió
1989 Ismeretlen ismerős
1988 Pravá Amerika
1987 Líbá, máma
1986 Rafinált bűnösök (TV film)
1985 Podzimní almanach
1983 Hatásvadászok
Hetedik év (TV film)
Szent Kristóf kápolnája (TV film)
1982 A hosszú előszoba (TV film)
1981 Hínár (TV film)
Megy a gyűrű (TV film)
1979 Bez rozsudku (TV film)
1978 A leváltott és kinevezett (TV film)
BUÉK!
Mednyánszky (TV film)
1977 Pokušení
1975 Tři dny a tři noci
Várakozók
1974 Méz a kés hegyén (TV film)
Výbojná děvčata
1973 Hlavou proti zdi
Lányarcok tükörben
1972 Aranyliba (TV film)
Měl jsem dvaatřicet jmen
Putování s Jakubem
1971 Drahá Šáriko
1970 Pillangó (TV film)
1969 Két nap júliusban (TV film)

TV seriály

2002 Rendőrsztori (TV seriál)
Becsületgól (E04)
1993 Rizikó (TV seriál)
Ragtime (E05)
1986 Linda (TV seriál)
Pavane "Egy infánsnő halálára" (S02E02)
1974 Itt járt Mátyás király... (TV seriál)
1971 Rózsa Sándor (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
Episode 7 (E07)
další epizody (5)

Divadelní záznam

1981 Az úrhatnám polgár (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky