Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Odhalená tajemství, zlomená srdce a nečekané rozuzlení. Tuhle partu kamarádů čeká hodně divoká oslava Silvestra. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (112)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Přijde mě, že je to film z nějakého paralélního vesmíru a všichni jsou tam snad retardovaní nebo na drogách spíše se to mělo jmenovat všichni moji přátelé jsou postižení Jediné co tam stojí za pochvalu je závěrečných 10 minut na druhou stranu má to cenu se kvůli tomu na to dívat znova podle mě nemá Ani jako komedie to neobstojí zasmál jsem se pouze při scéně kdy holka říká svému klukovi, že je největší čurák nebo něco v tom stylu 40 procent více ani omylem ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Čo na toto povedať? Jedna obrovská absurdná dráma plná šialených postáv a nelogických zvratov. A to som v poslednej dobe chválil, že Poliaci točia samé dobré filmy. OK, tak sa našiel aj nejaký, ktorý dobrý nebol... A pritom, keď sa to tak vezme, tak potenciál v tom celkom bol. Len keby to nebolo také šialené tlačenie na pílu :( Ale aspoň tie hlášky a niektoré dialógy stáli za to, čiže sa na tom dalo aj trochu zasmiať. Aj keď najviac sa človek asi smial na tom, aké to je "hyperaktívne" :D ()

Reklama

dubinak 

všechny recenze uživatele

Tohle je naprosto překvapující stylová černohumorná jízda z Polska, která dosahuje téměř hollywoodské kvality. Strašně mě vždycky baví sledovat nezávisle osudy úplně náhodných lidí na párty, takže rozmanitosti se zde dočkáte, avšak ani s jednou postavou nenavážete žádný konkrétní vztah. Trochu mi to vizuálem připomínalo nedávné ruské Tak už konečně chcípni, táto. Film obsahuje takové barevné pěkné detaily a každá postava je charakteristická a byla fakt sranda to sledovat. Ačkoliv humor je v podstatě narážkou na lidskou debilnost, já se bavila královsky a některé momenty fakt stály za to. Pořád se tak nějak rozhoduju mezi třemi a čtyřmi, ale o takovém filmu se nám od českých tvůrců může tady jen zdát, takže Poláci opět vedou v první lajně, co se týče středoevropské kinematografie. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Skoro se až nabízí zamyšlení nad polskou kinematografií...Kde ti naši sousedi s tou svojí kvalitou jsou, když si debutující režisér dovolí natočit takhle brutální, nekompromisní a stylovou jednohubku o jedné novoroční pařbě, která se zvrtne do brutálního průseru. Joo, Poláci, Vy si podejte ruku s Hollywoodem. Dávám sice tři hvězdy, ale tady jsem se bavil, jako hodně dlouho ne. ()

lykan9 

všechny recenze uživatele

Všichni moji přátelé jsou mrtví je pro mě velikým překvapením. Vím, že Skadinávci, Španělé, Italové a třeba Francouzi v rámci Evropské kinematografie dokáží natočit velmi slušné thrillery, ale že to dokáží i Poláci, tak to by mě v životě nenapadlo. Nesmírně jsem se bavil a to i v první polovině, která byla místy trochu zbytečně ukecanější, ale od druhé půlky je tento film nářez. Až mě překvapilo, kolika způsoby může člověk umřít, aniž by v tom byl úmysl. Za mě rozhodně palec nahoru. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama