foto

Igor Ivanov

  • nar. 19.5.1954 (65 let)
    Leningrad, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Ikaria
2018 Odin děň leta
2017 Kuchňa. Posledňaja bitva
2014 Kuchňa v Pariže
1996 Vaska Nechměviset
1995 Pribytije pojezda
Pribytije pojezda
Četvjortaja planěta
1989 Lestnitsa
Varastatud kohtumine
1988 Eti... tri věrnyje karty...
1984 Dva gusara
1983 Něbyvalščina
1982 Kozácká hlídka
Ostrov pokladů (TV film)

TV seriály

2017 Kazniť nělzja pomilovať (TV seriál)
Poka smerť ně razlučit (E09)
Razvedka bojem (E08)
Ja ně bojus (E07)
další epizody (8)
Krylja Imperii (TV seriál)
Grifony (E02)
Kreščendo (E01)
Svět pod hlavou (TV seriál)
Smrt špiona (E07)
2016 Mata Hari (TV seriál)
2013 Major policii (TV seriál)
2012 Provincial (TV seriál)
Vremja Sindbada (TV seriál)
Vsjo načalos v Charbině (TV seriál)
2011 Stranstvija Sindbada (TV seriál)
2010 Vozmezdije (TV seriál)
2009 Vozvraščenije Sindbada (TV seriál)
2008 Suděbnaja kolonka (TV seriál)
2007 Posledněje putěšestvije Sindbada (TV seriál)
2006 Mentovskije vojny (TV seriál)
Vtoroj front (S03E03)
2005 Brežněv (TV seriál)
Jesenin (TV seriál)
2004 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Pograničnoje sostojanije (S06E07)
2003 Banditskij Pětěrburg (TV seriál)
Episode 7 (S06E07)
2002 Agentstvo "Zolotaja pulja" (TV seriál)
2000 Ubojnaja sila (TV seriál)
1990 Nikolaj Vavilov (TV seriál)
1985 Konfrontace (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky