foto

Igor Ivanov

  • nar. 19.5.1954 (63 let)
    Leningrad, Rusko, Sovětský svaz
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Ikaria
Kuchňa. Posledňaja bitva
2014 Kuchňa v Pariže
1996 Vaska Nechměviset
1995 Četvjortaja planěta
Pribitie poezda
Pribytije pojezda
1989 Lestnitsa
Varastatud kohtumine
1988 Eti... tri vernye karty...
1984 Dva gusara
1983 Něbyvalščina
1982 Kozácká hlídka
Ostrov pokladů (TV film)

TV seriály

2017 Svět pod hlavou (TV seriál)
Smrt špiona (E07)
2016 Mata Hari (TV seriál)
2013 Major policii (TV seriál)
2012 Vsjo načalos v Charbině (TV seriál)
2008 Suděbnaja kolonka (TV seriál)
2005 Brežněv (TV seriál)
Jesenin (TV seriál)
Ubojnaja sila 6 (TV seriál)
2004 Mentovskije vojny (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej 6 (TV seriál)
2003 Banditskij Pětěrburg 6: Žurnalist (TV seriál)
2002 Agentstvo "Zolotaja pulja" (TV seriál)
1990 Nikolai Vavilov (TV seriál)
1985 Konfrontace (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace