foto

Diane Widas

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2005 Painkiller Jane (TV film)
2002 K-9: Soukromý detektiv
2001 Flek
2000 Vražedné vidiny - Danielin příběh (TV film)
1992 North of Pittsburgh

TV seriály

2006 Heuréka – město divů (TV seriál)
Město jménem Heuréka (S01E01)
2004 Královská nemocnice (TV seriál)
2002 Zóna soumraku (TV seriál)
2001 The Lone Gunmen (TV seriál)
1999 Cold Feet (TV seriál)
1996 Dva (TV seriál)
1995 Marshal (TV seriál)
Podivné náhody (TV seriál)
1991 The Commish (TV seriál)
1989 Booker (TV seriál)
Neon Rider (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace