foto

Roberta Bassin

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 The Petal Pushers
2016 Shovel Buddies
2015 Warning Labels
2013 Revelation Road 2: The Sea of Glass and Fire
2011 J. Edgar
2008 Neznámí vetřelci
2007 Čas vypršel
2005 Inside Out
1996 Hit Me
Na útěku (TV film)
1995 Obvinění: Proces s McMartinovými (TV film)
1991 Rock 'n' Roll High School Forever
1989 Normality
1987 Štamgast

TV seriály

2018 Vražedná práva (TV seriál)
I Want to Love You Until the Day I Die (S05E08)
It Was the Worst Day of My Life (S05E05)
Shameless (TV seriál)
Do Right, Vote White (S09E04)
Weirdo Gallagher Vortex (S09E03)
2015 Closer: Nové případy (TV seriál)
Růže je růže (S04E01)
2014 Myšlenky zločince (TV seriál)
Angels (S09E23)
2011 Chirurgové (TV seriál)
Urgentní potřeba kofeinu (S07E14)
2002 American Dreams (TV seriál)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
2000 Gideon's Crossing (TV seriál)
1998 Je to zázrak! (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Pronikavá úleva (S04E12)
1996 Chameleon (TV seriál)
Ani myš (S01E08)
1992 Picket Fences (TV seriál)
1991 FBI: The Untold Stories (TV seriál)
1988 Family Medical Center (TV seriál)
1987 Nevyjasněné záhady (TV seriál)
thirtysomething (TV seriál)
1986 Judge, The (TV seriál)
1984 Santa Barbara (TV seriál)

TV pořady

1988 America's Most Wanted (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace