foto

Thom Sharp

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Teddy Bears' Picnic
1996 Agent WC 40
1994 Edith Ann: A Few Pieces of the Puzzle (TV film)
Edith Ann: Homeless Go Home (TV film)
1990 Bláznivý exorcista
Takový je byznys
1986 Bojové nasazení
Stoogemania
1984 Protokol
1981 Žár těla

TV seriály

1999 Kutil Tim (TV seriál)
Velké finále Kutila Tima (3. část) (S08E27)
Zachraňte železářství (S08E21)
1998 Kutil Tim (TV seriál)
Doma na svátky (S08E11)
Zůstane to v rodině (S08E03)
Jeffův nový podnik (S07E21)
1997 Teen Angel (TV seriál)
1996 Kutil Tim (TV seriál)
Všude dobře, doma nejlíp (S06E12)
1994 Dinosaurové (TV seriál)
Mnoho tváří zábavního parku (S04E11)
Scent of a Reptile (S04E08)
Changing Nature (S04E07)
další epizody (4)
1992 Dinosaurové (TV seriál)
The Discovery (S03E04)
Silná slova (S03E02)
Fran televizní hvězdou (S02E14)
1990 Get a Life (TV seriál)
1989 Ann Jillian (TV seriál)
Family Matters (TV seriál)
1988 Empty Nest (TV seriál)
First Impressions (TV seriál)
Garfield a přátelé (TV seriál)
1987 Sweet Surrender (TV seriál)
The Days and Nights of Molly Dodd (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
1985 227 (TV seriál)
The Golden Girls (TV seriál)
1984 Riptide (TV seriál)
1980 It's a Living (TV seriál)
1979 The Facts of Life (TV seriál)
1977 ABC Weekend Specials (TV seriál)

TV pořady

1982 Late Night with David Letterman (TV pořad)
1962 The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace