foto

Vivien Cardone

  • nar. 14.4.1993 (26 let)
    Port Jefferson, New York, USA

Biografie

Vivien sa narodila 14.4.1993 v Port Jefferson, Long Island, New York. Žila 9 rokov na východnom konci Long Islandu. S dvoma sestrami a jedným bratom ich doma učila mama. V roku 2002 sa presťahovali do Utahu. Od roku 2005 navštevovala súkromnú kresťanskú školu, potom verejnú strednú školu, kde bola „o rok popredu“ a v 17- tich rokoch zmaturovala.

Herečka je známa najmä vďaka role Delie Brownovej v seriáli Everwood, kde hrala dcéru Dr. Andyho Browna a brata Ephrama Browna. V roku 2006 jej úloha, takisto ako aj seriál skončili. Zahrala si aj vo filme Čistá duša po boku Russella Crowea, kde hrala malé dievča (7) menom Marcee.

Ako 3- mesačná vystupovala v reklamách na recyklovanie, očkovanie detí a bavlnu v TV. Neskôr to boli reklamy pre Pizza Hut, Sherman Williams, Sears, Pillsbury. Ako 4- ročná účinkovala spolu so svojou sestrou Oliviou (5) v Disney videu, určenom pre ázijské deti, učiace sa po anglicky. Vo filme Všetky cesty vedú domov si zahrala 12- ročnú Belle Lawlor.

Vivien o sebe tvrdí, že nemá žiadne koníčky. Rada číta, kempuje a nakupuje darčeky. V škole hrávala volejbal, no najradšej trávi čas s priateľmi, rodinou a jej zvieratkami (kone, psi, mačky, gekóny, činčily...). Má aj svoje motto: „Buďte sami sebou a verte sami sebe. Viete čo je správne a čo zlé v živote, preto vyberajte s rozumom, aj keď dané rozhodnutie nebude príliš populárne. Robte veci z určitého dôvodu. Ak si vyberiete správne, nie len vy budete mať lepší život, ale zlepšíte ho aj iným.“

Marian "Miagy" Pisarcik

Herecká filmografie

Filmy

2008 Všechny cesty vedou domů
2001 Čistá duše

TV seriály

2016 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Star-Struck Victims (S17E16)
2010 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Tanec smrti (S09E04)
2002 Everwood (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace