foto

April Bowlby

  • nar. 30.7.1980 (39 let)
    Vallejo, California, USA

Biografie

April Michelle Bowlby se narodila 30. července 1980 v městečku Vallejo v Kalifornii. Jako dítě se přestěhovala do Mantecy, kde navštěvovala East Union High School. Na vysoké škole Moorpark studovala balet a francouzštinu, pak se rozhodla věnovat herectví.

Studovala drama a díky tomuto studiu si v roce 2006 zajistila roli v seriálu DVA A PŮL CHLAPA, kde si jako jedna z mála hereček zahrála partnerku jak Charlie Sheenovi, tak i Jonu Cryerovi. Objevila se i v roli Meg v seriálu HOW I MET YOUR MOTHER.

Od roku 2009 vystupuje v seriálu V TĚLE BOUBELKY. Poté se objevila jako host v seriálech AGENTURA JASNO a CSI. V adaptaci KATH & KIM si zahrála postavu striptérky.

Pavel "Pajky3" Lepič

Herecká filmografie

Filmy

2018 Já nebo nikdo
Plán pomsty (TV film)
Unbroken: Path to Redemption
2017 A Mother's Crime (TV film)
Milenec na záskok
2016 Hlavní podezřelá
Married by Christmas (TV film)
2011 Dámičky v sekáči
2009 The Slammin' Salmon
2008 Všechny cesty vedou domů
2007 Zapomenutá kletba (TV film)

TV seriály

2020 Doom Patrol (TV seriál)
Fun Size Patrol (S02E01)
Legends of Tomorrow (TV seriál)
Crisis on Infinite Earths, Part 5 (S05E01)
2019 Doom Patrol (TV seriál)
Ezekiel Patrol (S01E15)
Penultimate Patrol (S01E14)
Flex Patrol (S01E13)
další epizody (15)
2018 Heathers (TV seriál)
Hot Probs (E06)
Date Rapes and AIDS Jokes (E03)
Titans (TV seriál)
Doom Patrol (S01E04)
2017 Teorie velkého třesku (TV seriál)
Frustrace z odloučení (S10E21)
2014 Máma (TV seriál)
Cheeseburger Salad and Jazz (S02E13)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Fackodání 3 (S09E14)
2010 V těle boubelky (TV seriál)
Freeze the Day (S02E13)
Bad Girls (S02E12)
Good Grief (S02E11)
další epizody (13)
Agentura Jasno (TV seriál)
Mrtvý medvěd přichází (S05E15)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Nezmar (S10E14)
2009 V těle boubelky (TV seriál)
Grayson's Anatomy (S01E13)
Dead Model Walking (S01E12)
What If? (S01E11)
další epizody (13)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Složité období (S05E07)
2008 Kath & Kim (TV seriál)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Pavouk (S03E14)
2007 Out of Jimmy's Head (TV seriál)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Pověčisodvod (S03E07)
Dva a půl chlapa (TV seriál)
Na plakátech nikdy neprší (S04E18)
2006 Dva a půl chlapa (TV seriál)
Líbal jsem Abrahama Lincolna (S04E10)
Opice kouřící trávu (S04E04)
Problémy se svatbou (S03E24)
2005 Freddie (TV seriál)
Stacked (TV seriál)
Kriminálka New York (TV seriál)
Zločin a provinění (S01E19)
2004 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Noční můra Gila Grissoma (S05E06)