foto

Roger Rignack

  • nar. 24.9.1962 (55 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Johnny Games
2015 Trumbo
2014 The Zeroes
1992 Friends and Enemies
1989 Pravá láska

TV seriály

2016 American Crime Story (TV seriál)
Konspirační teorie (S01E07)
2015 Vražedná práva (TV seriál)
She's Dying (S02E02)
Průměrňákovi (TV seriál)
Mejdan v lomu (S06E11)
2013 Professional Friend (TV seriál)
2012 Marvin Marvin (TV seriál)
Chuck (TV seriál)
Chuck a Bo (S05E10)
Dexter (TV seriál)
Vidíš to, co já? (S07E11)
2010 Nouzové přistání (TV seriál)
Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Příběhy z hotelu Waldorf (S04E06)
2000 Takový je život (TV seriál)
1999 Providence (TV seriál)
1995 Land's End (TV seriál)
1994 Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Dokud nás smrt nerozdělí (S03E03)
1992 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Ideální partnerka (S05E21)
1991 FBI: The Untold Stories (TV seriál)
Temná spravedlnost (TV seriál)
1990 H.E.L.P. (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
The Reaper's Helper (S01E03)
1984 Santa Barbara (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace