foto

Herlinde Latzko

  • nar. 23.5.1944 (75 let)
    Lichtenstadt, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1989 Keine Gondel für die Leiche (TV film)
1984 August der Starke (TV film)
Der Lehrer und andere Schulgeschichten (TV film)
Manfred Krug: Krumme Touren (TV film)
Rézinka u dvora
1983 Das Traumschiff - Damenbesuch/Karl und Anna/Liebe durch zwei (TV film)
Viadukt
1982 Frankies Braut (TV film)
1981 Beate und Mareile (TV film)
1980 Jähzornige, Der (TV film)
Leute wie du und ich (TV film)
1979 Wie Rauch und Staub (TV film)
1978 Die Traumfrau (TV film)
Mittags auf dem Roten Platz (TV film)
1977 Fairy (TV film)
Tatort - Das Mädchen von gegenüber (TV film)
1976 Die Erzählungen Bjelkins
Rosaura kam um zehn (TV film)
Schneesturm, Der (TV film)
1975 Frag nach bei Casanova (TV film)
König Heinrich IV. (TV film)
Tristan (TV film)
1974 Der Scheingemahl (TV film)

TV seriály

2002 Affäre Semmeling, Die (TV seriál)
1995 Šimpanz Charly (TV seriál)
1988 Nordlichter (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1986 Detektivbüro Roth (TV seriál)
1981 Das Traumschiff (TV seriál)
Případ pro dva (TV seriál)
1979 Roi qui vient du sud, Le (TV seriál)
St. Pauli Landungsbrücken (TV seriál)
1978 Jan Kryštof (TV seriál)
SOKO München (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1976 Der Anwalt (TV seriál)
Die Affäre Lerouge (TV seriál)
1975 Eine ganz gewöhnliche Geschichte (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
1973 Ein Fall für Männdli (TV seriál)
1972 Zvláštní oddělení K1 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky