foto

Asao Učida

  • nar. 1.8.1920
  • zem. 30.9.1996 (76 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1995 Gokudó no onnatači: Akai kizuna
Oišinbo 2 (TV film)
1994 Kowagaru hitobito
1993 Keišó sakazuki
1992 Meisó čizu (TV film)
Šura no densecu
1989 Gokudó no onnatači: Sandaime ane
Kaze no Matasaburó: Garasu no manto
1988 Fušičó: Kindaiči Kósuke no kessaku suiri (TV film)
Kaseifu wa mita! 6 (TV film)
1985 Seburi monogatari
1983 Meisó čizu
1982 Otoko wa curai jo: Hana mo araši mo Toradžiró
1981 Makai tenšó
1978 Júrei rešša (TV film)
Mottomo kikenna júgi
Tarao Bannai: Kimen mura no sangeki
1977 Jakuza sensó: Nihon no don
Karate baka ičidai
Nihon no don: Jabóhen
Seinen no ki
1976 Fumó čitai
Kinkakudži
1975 Otokogumi
Šin Džingi naku tatakai: Kumičó no kubi
1974 Džingi naki tatakai: Kankecuhen
Džingi naki tatakai: Čodžó sakusen
Gokudó VS furjó bančó
Jamagučigumi gaiden: Kjúšú šinkó sakusen
Lubangtó no kiseki: Rikugun Nakano gakkó
Onna hissacuken
Onna hissacuken: Kiki ippacu
Otec jednotek kamikaze
Šin Džingi naki tatakai
Šógeki! Baišun toši
1973 Akai tori nigeta?
Džingi naki tatakai
Džingi naki tatakai: Dairi sensó
Gendai ninkjóši
Jakuza to kósó: Džicuroku Andógumi
Jamagučigumi sandaime
1972 Bakučiuči gaiden
Gendai jakuza: Hitokiri jota
Hikagemono
Jakuza to kósó
Mušukunin Mikogami no Džókiči: Senpú ni kako wa nagareta
Nihon akuninden: Džigoku no mičizure
Otoko no daimon
Vlk samotář a mládě: Námezdný zabiják
1971 Asobi
Bakuto gaidžin butai
Bakučiuči: Inoči fuda
Bórjokudan saibusó
Gjakuen miccu sakazuki
Hibotan bakuto: Oinoči itadakimasu
1970 Bakuto ikka
Bakučiuči: Nagaremono
Fudacuki bakuto
Jakuza deka
Jakuza zeššó
Onna no keisacu: Midarečó
Taijó wa mita
Tora! Tora! Tora!
Tómei kenši
Čizome no daimon
Šibirekurage
1969 Akumjó ičiban šóbu
Daimon: Džigoku no sakazuki
Furjó bančó: Nerikan burúsu
Gendai jakuza: Jotamono džingi
Hibotan bakuto: Hanafuda šóbu
Keimušo jaburi
Koi no kisecu
Matteita gokudó
Nihon bórjokudan: Kumičó
Nihon bórjokudan: Kumičó to šikaku
Onna no keisacu
Onna tobakuši saikoro keššó
Onna tobakuši čóhan tabi
Sasabue Omon
Toseinin recuden
Umi wa furimukanai
Čókósó no akebono
Šinsengumi
1968 Araši no hatašidži
Burai hidžó
Cumiki no hako
Daiakutó
Gokudó
Hitori ókami
Jókai daisensó
Kjúkecu dokurosen
Kódókan hamondžó
Sekidó o kakeru otoko
Susume! Džagázu: Tekizen džóriku
1967 Arappoi no wa gomen da ze
Aru korošija no kagi
Bakuha sanbjómae
Fudžimina aicu
Gjangu no teió
Joru no nawabari
Kaisanšiki
Kigeki: Óburošiki
Kolt místo klíče
Maboroši kurozukin: Jami ni tobu kage
Mesu ga osu o kuikorosu: Sanbiki no kamakiri
Naniwa kjókakuden: Dokjó šičiningiri
Ninkjó kaši no Išimacu
Onna tobakuši
Rikugun Nakano gakkó: Mitsumei
Seišun Taró
The Spiders no gó gó: Utau mizu sakusen
Zoku Izuko e
Čidžin no ai
1966 Daimadžin ikaru
Dainindžucu eiga: Watari
Futeki na aicu
Gontakure
Hatamoto jakuza
Irezumi
Kantó jakuza araši
Kikenna šamen (TV film)
Nihon daikjókaku
Nihon ninkjóden: Hana no toseinin
Shinobi no mono: shin kirigakure Saizo
Tairiku nagaremono
Úvod do antropologie
Šodžo ga mita
Šówa saidai no kaojaku
1965 Akumjó nobori
Ankokugai džingi
Bara kecu šóbu
Hana to rjú
Heitai jakuza
Irezumi hangan
Iro goto Šiharu Dandži
Kantó hatašidžó
Kantó jakuzamono
Kaojaku
Kenki
Kodoku no kage
Matatabi sannin jakuza
Mijamoto Musaši: Ganrjúdžima no kettó
Mondonosuke sanban šóbu
Nihon kjókakuden: Naniwahen
Onmicu samurai kikiippacu
Tenpó júkjóden: Daikanšó jaburi
Tokugawa Iejasu
Urakaidan
Wakaojabun šucugoku
Šin Hebihime-sama: Ošima Sentaró
1964 Bakuto
Džúbei ansacuken
Kuro no kirifuda
Nihon kjókakuden
Zoku kókó san'nensei
Či to daijamondo
Šikon madó: Ótacumaki
1963 Akacuki no gaššó
Daidokoro taiheiki
1962 Aru Osaka no onna
Horoki
Joru no keiša
1961 Kohajagawake no aki
Onna kazoku
Šičinin no tekiari
1960 Bakusho itohan nikki
Daisan hatoba no kettó
Gambare! Bangaku
Onéčan ni makašitoki
Tókaidó kagonuke čindóčú
Utamacuri romansu dóčú
1959 Jogiri no kettó

TV seriály

1982 Tóge no gunzó (TV seriál)
1978 Hito wa sore o sukjandaru to iu (TV seriál)
1977 Jokomizo Seiši series (TV seriál)
1976 Daitokai - tatakai no hibi (TV seriál)
1974 Zatóiči monogatari (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky