foto

Kati Sír

  • nar. 14.2.1950 (70 let)
    Budapest, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Szent Iván Napja
1987 Zbůhdarma
1985 Egy kicsit én, egy kicsit te
1984 Hra v oblacích
Milenci na odpoledne
1983 A Mi Ügyünk, avagy az utolsó hazai maffia hiteles története (TV film)
A tranzitutas (TV film)
1982 Beze stopy
Csata a hóban (TV film)
Srdeční problémy
1980 Circus Maximus
Dědičky
1979 Forró mezők (TV film)
Pevnost
1977 A tanítvány (TV film)
1976 Klokan
1972 Běž, aby tě chytili
Férfiak mesélik... (TV film)
1971 A Danaida (TV film)
A tetovált nő (TV film)
1970 Szép leányok, ne sírjatok!

TV seriály

1992 Família Kft. (TV seriál)
Telihold (S02E14)
A talizmán (S02E06)
Meglepetés (S02E05)
další epizody (4)
1991 Família Kft. (TV seriál)
Ki van az üzletben? (S01E10)
Szilencium (S01E04)
Pilot: Sugárzás (S01E03)
1986 Zsarumeló (TV seriál)
A kínai páros (E02)
Linda (TV seriál)
Piros, mint a kármin (S02E03)
1985 Széchenyi napjai (TV seriál)
1975 Odpověď (TV seriál)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky