foto

Eli Nilsen

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2012 Widow Detective (TV film)
2011 S tím nic nenaděláš
2006 Kjøter (TV film)
Marie a její muži
2003 Black Ball
Kámoš
1998 Last Tzaddik, The

TV seriály

2018 Empire (TV seriál)
Birds in the Cage (S04E10)
2017 Empire (TV seriál)
The Lady Doth Protest (S04E07)
Bleeding War (S04E04)
Noble Memory (S04E01)
další epizody (5)
2016 Empire (TV seriál)
A Furnace for Your Foe (S03E09)
Chimes at Midnight (S03E06)
What Remains Is Bestial (S03E03)
Království (TV seriál)
Sokyně (S03E18)
Volná plavba (S03E15)
Mezi mlýnskými kameny (S03E12)
další epizody (4)
2015 Bez poskvrny (TV seriál)
Návrat (S01E01)
Království (TV seriál)
Klidnější vody (S03E05)
Vyjímečné kroky (S03E03)
Oheň (S02E22)
další epizody (6)
2014 Království (TV seriál)
Královská milost (S02E10)
Královské krve (S02E07)
Krveprolití (S02E04)
další epizody (6)
2013 Království (TV seriál)
Ponechán vzadu (S01E07)
Srdce a rozum (S01E04)
Doktorka Emily (TV seriál)
Emily and... The Perfect Storm (E12)
Emily and... The Love of Larping (E09)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Brothers Hotchner (S08E23)
Alchemy (S08E20)
The Gathering (S08E17)
2012 Closer: Nové případy (TV seriál)
Podvádět se nevyplácí (S01E09)
Mimo hru (S01E06)
Zdravotní důvody (S01E03)
Doktorka Emily (TV seriál)
Emily and... the Question of Faith (E06)
Emily and... the Outbreak (E03)
2010 Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
2009 Trust Me (TV seriál)
2005 Closer (TV seriál)
2001 Black Scorpion (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)

Hudební videoklipy

2015 The Killers feat. Ryan Pardey & Richard Dreyfuss- Dirt Sledding (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace