foto

Ellen Dæhli Ystehede

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2019 Naděje
2018 Fénix
2016 Vítejte v Norsku!
2014 Slepá
2013 Dohonit vítr
2011 Oslo, 31. august
2010 Happy, Happy
2004 Panenství na obtíž

TV seriály

2017 Stanice Valkyrien (TV seriál)
SHTF (E08)
Post Mortem (E07)
Blindgjenger (E06)
další epizody (6)
2016 Stanice Valkyrien (TV seriál)
Styx (E02)
Undergrunnen (E01)
Bez poskvrny (TV seriál)
Morderen (S02E08)
Sviket (S02E07)
Jakten (S02E06)
další epizody (8)
2015 Bez poskvrny (TV seriál)
Zmařený život (S01E10)
Důkaz (S01E09)
Samé lži (S01E08)
další epizody (10)
2012 Lilyhammer (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky