foto

Janne Røhmen

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Maskérská filmografie

Filmy

2016 Poslední král
2014 Slepá
2013 Dohonit vítr
2011 Rozpal mě, sakra
2010 Essential Killing
2009 Magické stříbro
Mrtvý sníh

TV seriály

2019 Exit (TV seriál)
Epizoda 8 (E08)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
další epizody (8)
2018 Domácí hřiště (TV seriál)
The Great Escape (S01E10)
Over streken (S01E09)
Straffeskyttarane (S01E08)
další epizody (8)
2017 Nestvůra (TV seriál)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
další epizody (7)
Okupace (TV seriál)
Únor - 2. část (S02E08)
Únor - 1. část (S02E07)
Leden (S02E06)
další epizody (8)
2016 Nobel (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (8)
Bez poskvrny (TV seriál)
Morderen (S02E08)
Sviket (S02E07)
Jakten (S02E06)
další epizody (8)
2015 Bez poskvrny (TV seriál)
Zmařený život (S01E10)
Důkaz (S01E09)
Samé lži (S01E08)
další epizody (10)
Okupace (TV seriál)
Prosinec - 2. část (S01E10)
Prosinec - 1. část (S01E09)
Listopad (S01E08)
další epizody (4)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky