foto

Ballard Berkeley

  • nar. 6.8.1904
    Margate, Kent, Anglie, Velká Británie
  • zem. 16.1.1988 (83 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1989 The BFG (TV film)
1985 Bláznivá dovolená v Evropě
1983 Bullshot
1980 Malý lord Fauntleroy (TV film)
The Wildcats of St. Trinian's
1979 Confessions from the David Galaxy Affair
Queen of the Blues
1978 Playbirds, The
1976 Confessions of a Driving Instructor
1970 Concerto per pistola solista
1968 Hostile Witness
1965 Murder Game, The
The Night Caller
1963 A Matter of Choice
Impact
1960 Cone of Silence
Life Is a Circus
1958 Further Up the Creek
The Man Who Sold Death (TV film)
The Man Who Wouldn't Talk
1957 After the Ball
Chain of Events
Kapička štěstí
Night of the Demon
The Betrayal
Yangtse Incident: The Story of H.M.S. Amethyst
1956 My Teenage Daughter
1955 Passport to Treason
Stolen Airliner, The
1954 Child's Play
Dangerous Cargo
Delayed Action
Forbidden Cargo
The Men of Sherwood Forest
The Weak and the Wicked
1953 Blue Parrot, The
Operation Diplomat
Three Steps to the Gallows
1952 Circumstantial Evidence
Lost Hours, The
The Frightened Man
The Night Won't Talk
1951 Blackmailed
The Long Dark Hall
1950 Hrůza na jevišti
1948 Third Time Lucky
1947 Kvůli nim jsem uprchl
1946 Quiet Weekend
1942 Moře, náš osud
1940 The Flying Squad
1939 Black Eyes
Dead Men Are Dangerous
Saint in London, The
The Gang's All Here
The Outsider
1938 There's Always Juliet (TV film)
1937 Last Adventurers, The
London Melody
1936 East Meets West
1934 White Ensign
1933 Trouble
1930 Chinese Bungalow, The

TV seriály

1984 Fresh Fields (TV seriál)
Lame Ducks (TV seriál)
Me and My Girl (TV seriál)
1983 Dramarama (TV seriál)
1981 That's My Boy (TV seriál)
1980 Hi-de-hi! (TV seriál)
1979 Kelly Monteith (TV seriál)
Terry and June (TV seriál)
To the Manor Born (TV seriál)
Hotýlek (TV seriál)
Krysy (S02E06)
Výročí (S02E05)
Smrt (S02E04)
další epizody (6)
1977 Citizen Smith (TV seriál)
Mr. Big (TV seriál)
1976 Just William (TV seriál)
The New Avengers (TV seriál)
1975 Hotýlek (TV seriál)
Němci (S01E06)
Banket (S01E05)
Inspekce (S01E04)
další epizody (6)
Wodehouse Playhouse (TV seriál)
1974 Happy Ever After (TV seriál)
1973 Oh, Father! (TV seriál)
Picture of Katherine Mansfield, A (TV seriál)
1972 Are You Being Served? (TV seriál)
Scoop (TV seriál)
Sykes (TV seriál)
The Shadow of the Tower (TV seriál)
1971 Bless This House (TV seriál)
1970 The Goodies (TV seriál)
1969 As Good Cooks Go (TV seriál)
Hadleigh (TV seriál)
The Main Chance (TV seriál)
The Very Merry Widow and How (TV seriál)
1968 Father Dear Father (TV seriál)
1967 Misleading Cases (TV seriál)
Sexton Blake (TV seriál)
Very Merry Widow, The (TV seriál)
Who Is Sylvia? (TV seriál)
1966 All Gas and Gaiters (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
The Flying Swan (TV seriál)
Till Death Us Do Part (TV seriál)
United! (TV seriál)
1964 Detective (TV seriál)
Sherlock Holmes (TV seriál)
Story Parade (TV seriál)
Swizzlewick (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
1963 The Sentimental Agent (TV seriál)
1962 Dr. Finlay's Casebook (TV seriál)
1961 Comedy Playhouse (TV seriál)
Ghost Squad (TV seriál)
1960 A Life of Bliss (TV seriál)
Coronation Street (TV seriál)
Deadline Midnight (TV seriál)
Here's Harry (TV seriál)
On Trial (TV seriál)
The Cheaters (TV seriál)
The World of Tim Frazer (TV seriál)
1959 Knight Errant Limited (TV seriál)
Maigret (TV seriál)
No Hiding Place (TV seriál)
Probation Officer (TV seriál)
1958 Ivanhoe (TV seriál)
Leave It to Todhunter (TV seriál)
Saturday Playhouse (TV seriál)
The Invisible Man (TV seriál)
1957 The Army Game (TV seriál)
The New Adventures of Charlie Chan (TV seriál)
1956 Crime of the Century, The (TV seriál)
The Adventures of Sir Lancelot (TV seriál)
The Buccaneers (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
The Adventures of Robin Hood (TV seriál)
1953 Douglas Fairbanks Jr. Presents (TV seriál)
Place of Execution, A (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Dokumentární

1964 Newcomers, The (TV seriál)

TV pořady

1963 The Dick Emery Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace