foto

Karissa Vacker

  • nar. 5.1.1981 (36 let)
    Texas, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Summer Forever
2014 Kdo si vezme Barryho?
2012 Vánoce s Hvězdou (TV film)
2011 Termite: The Walls Have Eyes
2009 Chicago Overcoat
2008 Family Practice (TV film)

TV seriály

2012 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Správně trhlej (S07E22)
2011 Castle na zabití (TV seriál)
Sniper (S04E09)
Chuck (TV seriál)
Chuck a šéfování (S04E19)
2009 Zapomenutí (TV seriál)
2008 90210: Nová generace (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace