foto

Phillip Pine

  • nar. 16.7.1920
    Hanford, California, USA
  • zem. 22.12.2006 (86 let)
    Las Vegas, Nevada, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1989 Mergers & Acquisitions
1987 Run If You Can
1983 Money to Burn
1978 Clone Master, The (TV film)
1976 Quest, The (TV film)
1973 Cry Rape (TV film)
Invasion of Carol Enders, The (TV film)
Outrage (TV film)
1972 Glass Houses
1969 Then Came Bronson (TV film)
1968 Name of the Game Is Kill, The
Project X
1966 Vyloupení banky v L. A.
1965 Brainstorm
1961 Crimebusters, The - a.z.
1959 The Big Fisherman
1958 Desert Hell
Nájemná vražda
The Lost Missile
1957 Men in War
1956 The Price of Fear
1955 The Phantom from 10,000 Leagues
1954 Black Tuesday
1952 Hoodlum Empire
1951 Insurance Investigator
The Wild Blue Yonder
Under the Gun
1950 24 hodin do smrti
1949 Bojiště
I Shot Jesse James
My Foolish Heart
Podvod
Red Light
1948 The Street with No Name
1945 The Sailor Takes a Wife

TV seriály

1984 Santa Barbara (TV seriál)
1982 Matt Houston (TV seriál)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)
1980 Sanford (TV seriál)
1979 Stone (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
Lou Grant (TV seriál)
1976 Most Wanted (TV seriál)
Quincy M.E. (TV seriál)
1975 Barbary Coast (TV seriál)
Baretta (TV seriál)
S.W.A.T. (TV seriál)
The Blue Knight (TV seriál)
1974 Get Christie Love (TV seriál)
Happy Days (TV seriál)
Little House on the Prairie (TV seriál)
Petrocelli (TV seriál)
Police Woman (TV seriál)
The Six Million Dollar Man (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Doc Elliot (TV seriál)
Harry O (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
Love Story (TV seriál)
1972 Banacek (TV seriál)
Banyon (TV seriál)
Emergency! (TV seriál)
Ghost Story (TV seriál)
The Rookies (TV seriál)
The Sixth Sense (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
Longstreet (TV seriál)
1970 San Francisco International Airport (TV seriál)
The Psychiatrist (TV seriál)
1969 Bracken's World (TV seriál)
Room 222 (TV seriál)
The Young Lawyers (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
Hawaii Five-O (TV seriál)
1967 Garrison's Gorillas (TV seriál)
Judd for the Defense (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
The Guns of Will Sonnett (TV seriál)
The Invaders (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
Run for Your Life (TV seriál)
Tak jde čas (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1964 12 O'Clock High (TV seriál)
1963 Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
The Outer Limits (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
The Incredible World of Horace Ford (S04E15)
1962 Combat! (TV seriál)
G.E. True (TV seriál)
Sam Benedict (TV seriál)
The Eleventh Hour (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
1961 Ben Casey (TV seriál)
Cain's Hundred (TV seriál)
The Dick Van Dyke Show (TV seriál)
1960 Checkmate (TV seriál)
Johnny Midnight (TV seriál)
Klondike (TV seriál)
My Three Sons (TV seriál)
Outlaws (TV seriál)
The Law and Mr. Jones (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
The Four of Us are Dying (S01E13)
1959 Adventures in Paradise (TV seriál)
Bold Venture (TV seriál)
Bonanza (TV seriál)
Border Patrol (TV seriál)
Hawaiian Eye (TV seriál)
Johnny Ringo (TV seriál)
Kraft Mystery Theater (TV seriál)
Laramie (TV seriál)
Markham (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
The Deputy (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
Wichita Town (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Man with a Camera (TV seriál)
Peter Gunn (TV seriál)
Shirley Temple's Storybook (TV seriál)
U.S. Marshal (TV seriál)
Wanted: Dead or Alive (TV seriál)
1957 Have Gun - Will Travel (TV seriál)
Man Without a Gun (TV seriál)
Meet McGraw (TV seriál)
Richard Diamond, Private Detective (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
The Court of Last Resort (TV seriál)
The Silent Service (TV seriál)
The Walter Winchell File (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 Wire Service (TV seriál)
Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
Jane Wyman Presents The Fireside Theatre (TV seriál)
Navy Log (TV seriál)
Science Fiction Theatre (TV seriál)
The Life and Legend of Wyatt Earp (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 Studio 57 (TV seriál)
The Lineup (TV seriál)
1953 I Led 3 Lives (TV seriál)
Joseph Schildkraut Presents (TV seriál)
1952 Adventures of Superman (TV seriál)
Death Valley Days (TV seriál)
Rebound (TV seriál)
1951 Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
Tales of Tomorrow (TV seriál)
1950 Big Town (TV seriál)
Danger (TV seriál)

TV pořady

1957 The Frank Sinatra Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace